Accor Group se extinde masiv în România: Planuri pentru 80 de hoteluri

Patrick Mendes, CEO-ul Accor Group pentru Europa și Africa de Nord, a anunțat că grupul hotelier are planuri semnificative de extindere în România, vizând să ajungă la 80 de proprietăți în următorii ani datorită potențialului turistic mare al țării. În următorii 3-5 ani, Accor intenționează să deschidă 50 de hoteluri în România, incluzând brandurile Handwritten și Tribe. Grupul a deschis recent un hotel ibis Venus Style pe litoral și urmează să deschidă un altul în Poiana Brașov. România este pe cale să ajungă la nivelul Poloniei în ceea ce privește numărul de camere și venituri pentru Accor, cu planuri de a ajunge la 80 de hoteluri în următorii 5 ani.

România, un potențial turistic uriaș

Patrick Mendes, CEO-ul Accor Group pentru Europa și Africa de Nord, a anunțat că grupul hotelier are planuri semnificative de extindere în România, vizând să ajungă la 80 de proprietăți în următorii ani datorită potențialului turistic mare al țării.

Extindere accelerată: 50 de hoteluri în următorii 3-5 ani

În următorii 3-5 ani, Accor intenționează să deschidă 50 de hoteluri în România, incluzând brandurile Handwritten și Tribe.

Investiții recente: ibis Venus Style și Poiana Brașov

Grupul a deschis recent un hotel ibis Venus Style pe litoral și urmează să deschidă un altul în Poiana Brașov.

Comparativ cu Polonia: Obiective ambițioase

România este pe cale să ajungă la nivelul Poloniei în ceea ce privește numărul de camere și venituri pentru Accor, cu planuri de a ajunge la 80 de hoteluri în următorii 5 ani.

SURSA ARTICOL