7 elemente unicat pentru amenajari HoReCA de la un producator care a pariat pe frumusetea lemnului

De peste 28 de ani, Mobexim Zam CO a inteles ca a crea mobila nu reprezinta numai o afacere, intregul proces de productie fiind bazat in mare parte pe pasiune si dragoste pentru arta. Intr-un domeniu precum sunt amenajarile HoReCa, originalitatea si calitatea sunt elemente de baza, iar mobilierul creat pentru astfel de spatii trebuie sa se faca remarcat.

Mobexim Zam CO a pariat pe frumusetea lemnului si pe diferitele texturi si culori in care acesta este disponibl, pentru a raspunde cererii de mobilier pentru camere de hoteluri, receptii, amenajarea barurilor, cafenelelor, restaurantelor sau salilor de evenimente.

In portofoliul Mobexim Zam CO se regasesc usi interioare si usi principale din molid, frasin si tei, ferestre lemn stratificat cu geam termopan, piese de mic mobilier, trepte, scari si maini curente din lemn masiv, iar la cerere se pot realiza si piese de mobilier unicat.

Cum se face remarcata frumusetea lemnului in mobilierul produs de Mobexim Zam CO va invitam sa descoperiti in cele 7 imagini prezentate mai jos:

1. Noptiera cu sertare

2. Masuta de cafea – model 1

3. Masuta de cafea – model 2

4. Usa glisanta camera

5. Dulap incorporat in coloane

6. Dulap cu model

7. Trepte si mana curenta din lemn masiv

Doresti o oferta de pret sau mobilier unicat pentru hotelul tau? Solicita mai multe detalii completand formularul de mai jos: