Solutii complete pentru invelitori, de la COILPROFIL

De peste 15 ani, Coilprofil a descoperit reteta acoperisului perfect: durabil, estetic, cu greutate redusa, montaj simplu si rapid – sistemele de invelitori metalice. Acestea si-au dovedit eficienta in cadrul oricarui tip de proiect, fie ca vorbim de cladiri rezidentiale noi, constructii industriale sau chiar cladiri de patrimoniu, unde cerintele pentru acoperisuri sunt mai stricte.

Pentru ca fiecare constructie are particularitatile sale, Coilprofil propune TIGLA METALICA si TABLA FALTUITA, cu mentiunea ca dvs. veti face alegerea corecta avand la dispozitie consultanta de specialitate in domeniul acoperisurilor din partea echipei Coilprofil.

Descopera produsele COILPROFIL pe ARHISPEC!

Avantajele tiglei metalice COILPROFIL – pentru acoperisuri cu panta mai mare de 8 grade

TIGLA METALICA – cu variantele Clas si Star – imbina aspectul clasic de tigla cu rezistenta otelului pentru o protectie de durata. Profilul special conceput are decupaj dupa contur, detaliu ce face ca imbinarile sa fie aproape invizibile.

Avantajele tablei prefalutite COILPROFIL – pentru acoperisuri cu pante foarte mici ale acoperisului – 4-5 grade

TABLA PREFALTUITA – cu variantele Click si Faltz – este un element ideal atat pentru lucrarile de reabilitare a cladirilor de patrimoniu, cat si pentru constructiile noi, cu o arhitectura moderna.
Aceasta reprezinta cel mai sigur sistem de invelitoare, chiar si pentru pante foarte mici ale acoperisului, are avantajul unei greutati scazute si a unei durate mari de viata, se monteaza usor si repede.

Vezi mai jos cele mai populare alegeri din portofoliul COILPROFIL:

Metigla Clas
Profilul de tigla Metigla Clas imbina aspectul clasic de ţigla, cu rezistenţa si beneficiile metalului. Este un acoperis caracterizat de linii elegante, armonioase, care se adapteaza perfect unei multitudini de stiluri arhitecturale.

Metigla Star
Cu un design actual, Metigla Star aduce un plus de rezistenta acoperisului, dublata de un aspect simetric al profilului si un montaj usor. Multumita structurii profilului si decupajului dupa contur, imbinarile sunt invizibile.

Metigla Click
Estetic si usor de montat, acoperisul din tabla prefaltuita Metigla Click confera cladirilor un aspect deosebit, modern, care se adapteaza perfect atat stilului arhitectural de tip contemporan, cat si cladirilor de patrimoniu.

Metigla Faltz
Acoperisul din tabla prefaltuit─â Metigla Faltz se numara printre cele mai sigure sisteme de invelitoare existente, chiar si in cazul pantelor foarte mici ale acoperisului, beneficiind de o etanseitate superioara sistemelor clasice.

Cere o oferta de pret sau afla mai multe informatii despre sistemele de invelitori oferite de COILPROFIL completand formularul de mai jos: