100 de investitii hoteliere din Ungaria pe care nu ai voie sa le ratezi

Piata hoteliera din Ungaria creste de la an la an. O analiza facuta de Asociatia maghiara de hoteluri și restaurante (MSZÉSZ) arata ca in primele 10 luni ale anului 2015 cifra de afaceri a hotelurilor din Ungaria a crescut cu 11,4% fata de anul prececent la aproape 280 miliarde de forinti (aproximativ 890 milioane euro).

Acesta crestere a fost simtita si de investitorii hotelieri din Ungaria, multi dintre ei planuind sa deschida noi spatii de cazare. IBC Focus-lideri de piata in monitorizarea constructiilor si amenajarilor din Romania, s-a existins si pe piata maghiara. Conform analizelor IBC Focus, in prezent sunt 100 de spatii de cazare in proiectare, constructie sau amenajare in Ungaria. Cele mai multe din aceste investitii sunt reprezentate de proiecte hoteliere mari.

Hotel Cargo City
Hotel Cargo City

Aeroportul Budapesta investeste in viitorul Hotel Cargo City. In prezent sunt in stadiul de proiect. Investitia situata langa aeroportul din capitala Ungariei va avea la finalizare 150 de camere.

Grupul Meininger Hotels construieste un hotel in zona centrala a capitalei maghiere. Hotelul va fi structurat pe 7 etaje si va avea o suprafata construita de 6600 de metri patrati. Se doreste ca in cele 184 de camere sa existe 751 de paturi, dotate cu televizoare si WIFI. Hotelul va avea o zona de joaca, un spatiu de luat masa la parter si o bucatarie in care oaspetii vor putea sa isi prepare singuri mancarea. In prezent se lucreaza la fundatie, iar pentru structura si inchideri, se va face o noua selectie pentru constructor in primavara.

Hotel Meininger
Hotel Meininger

Thermal Hotel Balance din localitatea Lenti este in amenajare. Investitia situata pe 6 nivele va costa la final 3,5 miliarde de forinti (11 milioane de euro). Investitorii, LENTI GYÓGYFÜRDŐ KFT, au declarat specialistilor de la IBC Focus ca doresc ca hotelul sa aibe 94 de camere, 2 apartamente prezidentiale, o sala de evenimente cu 250 de locuri, 1 spa, 2 bazine de inot cu un topogan de 64 m, restaurant si pub. Conform informatiilor furnizate de IBC Focus hotelul isi va deschide portile la sfarsitul primaverii.

Thermal Hotel Balance
Thermal Hotel Balance

Daca vreti sa ofertati la investitiile hoteliere de mai sus sau la orcare alta investitie Horeca din Ungaria, dati click aici sau intrati pe www.epitkezesonline.hu