„10 ani PIATRAONLINE” – o editie speciala de vinuri

La inceputurile civilizatiei, primitivii foloseau piatra pentru a se adaposti si pentru a vana. Mai tarziu, descoperind cu uimire calitatile si diversitatea acestui material, oamenii au ajuns sa ii inteleaga esenta paradoxala: duritate si maleabilitate. De atunci, de zeci de mii de ani, lucrul cu piatra naturala a atins un rafinament inimaginabil pentru stramosii nostri. Avem pe de o parte arta constructiei de locuinte, temple drumuri si poduri, iar pe de alta arta in sine.

Cu dubla sa calitate, practica si estetica, piatra naturala a facut parte mereu din viata omenirii. Iar in tot acest lung, fabulos, intortocheat, imaginativ si colorat traseu al pietrei, un punct mic, modest, dar stralucitor, de-a lungul a zeci de mii de ani, suntem si noi, PIATRAONLINE.

De 10 ani aducem piatra naturala alaturi de romani pentru a satisface gustul lor pentru frumos, inovatie si actualitate in designul ambiental. Stim ca o perioada de 10 ani, comparativ cu zeci de mii de ani este putin – un punct mic, cum spuneam -, dar acesta nu este decat inceputul. Asa ne place sa credem la PIATRAONLINE. Si ne straduim sa ducem proiectul nostru mai departe.

In acest sens, am vrut sa marcam cei 10 ani de prezenta pe piata romaneasca si europeana a amenajarilor interioare si exterioare, prin mai multe evenimente. Unul din aceste evenimente este lansarea unei editii limitate, o colectie speciala de vinuri Tohani, sub emblema ”10 ANI – PIATRAOLINE”.

Este usor de inteles de unde vine aceasta asociere. Podgoriile Tohani inseamna traditie, pasiune, creativitate, respect pentru roadele pamantului, atitudine moderna. Toate sunt valori care ne unesc, valori in care credem.

Piatra naturala si vinul sunt ele insele doua produse care au mers impreuna mult timp pe drumul lung al Istoriei. Impreuna s-au rafinat si au rafinat gustul oamenilor. La adapostul unei case din piatra, gustand un pahar de vin bun alaturi de prieteni – acum 5-6000 ani.

Azi, se intampla la fel, doar cu diferenta ca ambele produse au ajuns la cel mai mare grad de subtilitate, delicatete si performanta calitativa. Vinul si piatra naturala impreuna de-a lungul unei civilizatii, marcand fara urma de indoiala cultura si mentalitatea omului modern.

Drumul nostru continua. Noroc!