Top 5 investitii hoteliere din ultima luna

Conform datelor adunate in cea mai mare baza de date cu santiere din Romania, doar in ultimele 30 de zile au fost identificate la nivel national 124 de proiecte din domeniul hotelier.

Avand in vedere ca majoritatea acestor investitii se afla in stadii incipiente ne arata ca cele mai multe dintre acestea vor fi in lucru in 2017-2018 si reprezinta adevarate oportunitati de ofertare pentru furnizorii de produse si dotari HoReCa.

Hotel Invest iti prezinta astazi topul celor mai fierbinti 5 proiecte hoteliere din Romania:

(Harta investitiilor hoteliere – perioada 20.08-20.09.2017 – sursa: raportuldeinvestitii.ro)

1.  Se construieste un nou hotel cu 7 nivele in locul clubului de pe str. Teatrului din Iasi

In Oradea, Transilvania Nord a inaintat demersurile desfiintarii cladirii clubului din strada Str. Teatrului, urmand ca pe acest teren sa se construiasca un hotel cu 7 nivele, cu o suprafata estimata de 2000 mp. In prezent se lucreaza la documentatia tehnica a proiectului pentru obtinerea autorizatiei.

Vrei sa ofertezi la acest proiect?

2. Hotel 5 stele cu restaurant, wellness, piscina si SPA ┬á– proiect exclusivist care se va construi in Bucuresti

Un proiect exclusivist situat in Bucuresti, hotelul va beneficia 120 de camere, dar va ingloba si o galerie comerciala cu branduri premium, wellness, spa, piscina, ballroom, restaurante fine dining, pe o suprafata totala estimata la 12.000 mp.

Cere aici datele de contact!

3. Hotel de 3 stele cu 90 de camere, Iasi

Investitie inca in stadiul de autorizare, orasul Iasi se va bucura de un nou hotelul de 3 stele, situat în zona studenteasca a orasului, beneficiarul preconizand ca vor fi aproximativ 90 de camere. In prezent, la acest proiect se asteapta oferte pentru executie.

Alfa mai multe informatii despre acest proiect!

4. Complex acvatic de agrement: piscina, loc de joaca pentru copii si hotel de 4 stele in Galati

Un hotel de 4 stele, pe 4 nivele, cu 50 de camere de cazare si cu 4 apartamente de tip penthouse la ultimul nivel se construieste in Galati. Proiectul prevede si un loc de joaca pentru copii dispus pe 3 nivele, mai multe tipuri de piscine cu facilitati de agrement (tobogane) atat exterioare cat si interioare.

Oferteaza acest proiect!

5. Amenajare Castelul Rosu 3* – P+4E, jud. Suceava

Castelul Rosu 3* din judetul Suceava se afla in prezent in stadiul de amenajare atat a imobilului existent si implicit are loc si montajul elementelor interioare. Constructia se preconizeaza ca va fi finalizata aproximativ in luna mai a anului viitor, in aceasta perioada asteptandu-se oferte pentru finisaje interioare.

Vrei sa iti promovezi serviciile la cei care acum isi construiesc sau isi amenajeaza spatiul de cazare? Contacteaza-ne aici pentru a-ti transmite datele lor de contact.