1 antreprenor general – peste 5 milioane mp construiti

Unul dintre liderii companiilor de constructii si un important dezvoltator de afaceri din Centrul si Estul Europei, Kesz Romania a reusit sa se afirme prin lucrari ce insumeaza peste 5 milioane de mp din domeniul privat si public. Cu peste 35 de ani de experienta ca parte dintr-un grup responsabil de companii, echipa trateaza fiecare proiect cu extrem de multa seriozitate, oferind siguranta tuturor clientilor cu care interactioneaza.

Compania s-a situat si anul trecut in „Top 100 antreprenori  generali in constructii din Romania”, publicatie realizata anual de IBC Focus.  In urma unei analize a peste 300 de companii selectate, antreprenorul general a ocupat pozitia 16 din clasamentul realizat in functie de numarul de proiecte in care a fost implicat, pe o perioada de 12 luni.

Anul acesta compania are in desfasurare proiecte atat in sectorul rezidential, office, constructii sociale dar si industrial.

Iata 3 dintre cele mai importante proiecte in constructie din acest an :

  • Sediu central Banca Transilvania 3S+P+3E+4Er din Cluj-Napoca, investitie care se preconizeaza a se ridica la 20 milioane de euro.  Proiectul este in curs de executie.

  • Reabilitare biserica Romano Catolica Sfantul Mihail din Cluj-Napoca, investitie de 5 milioane de euro prin accesarea fondurilor europene.  Lucrarile sunt demarate si se preconizeaza ca vor dura aproximativ 3 ani.

  • Ansamblu rezidential 8 imobile, S+P+11E/12E, D+P+10E – 880 apartamente – Prima Decebal din Oradea. Proiect de anvergura aflat in vecinatatea noului complex comercial Prima Shops Oradea, se va desfasura pe o suprafata construita de 34000 mp.

 

Cu ajutorul asistentei virtuale de vanzare la santiere – VICTA, am identificat 51 de proiecte la care compania a fost prezenta in ultimii 10 ani de activitate.

Vrei sa vezi toate proiectele in care a fost implicata compania Kesz Romania? Solicita un demo gratuit!