Cerere tot mai mare pentru spatii de restaurante si cafenele

Pe fondul cresterii consumului, piata restaurantelor si cafenelelor din Capitala s-a dinamizat puternic in ultimul an. Faptul ca oamenii nu mai au timp sa gateasca, iar veniturile lor sunt in crestere a determinat cresterea numarului de investitii in acest sector.

Asadar, marile lanturi de restaurante au inceput sa caute solutii pentru a-si extinde reteaua, iar investitorii tineri vad potentialul acestui sector si incep sa investeasca fie in preluarea de francize (o optiune mai sigura), fie in dezvoltarea de concepte proprii de restaurante si cafenele.

restaurante-cafenele

Acest lucru s-a tradus prin:

  • Dezvoltarea conceptului UnO Restaurant din Bucuresti: urmeaza sa fie deschis in luna mai un restaurant de 300 de metri patrati, cu o capacitate de 120 de locuri si o terasa de 70 de locuri
  • A treia cafenea Tucano din Bucuresti, cu o suprafata de 120 mp si aproximativ 50 de locuri si o terasa cu 32 de locuri, care urmeaza sa fie deschisa tot in luna mai in AFI Park 5.
  • Deschiderea primei unitati a brandului Coffeeshop din Romania, in Piata Dorobanti. Aceasta are o suprafata de 120 de metri patrati, distribuiti pe doua etaje si o terasa in curs de amenajare.

Daca doriti sa ofertati la investitiile HoReCa care se construiesc  acum, sau sunt in curs de amenajare, contactati-ne AICI.