Restaurantul modular: propunerea livrată la Pavilionul Japoniei

Noul CEO al companiei Tadawul, Khalid Mohammed Fagih a declarat că Sushiro, restaurantul modular, a fost o ideea apărută mai târziu pentru eveniment, iar Red Sea International Co a rezolvat această problemă de design complexă, scrie Construction Week

„Lucrările trebuiau livrate în timp record fără a cauza întreruperi pe șantier, în timp ce pavilionul principal era în construcție”.

„Conceptul de modularizare triunghiulară a fost complicat și a fost nevoie de o coordonare excelentă astfel încât construcția să poată fi posibilă la fabrica Red Sea International Co din Dubai, permițând ca o mare parte din lucrări să fie terminate și aprobate în timp ce construcția la pavilionul principal a continuat pe șantier”.

Red Sea Int’l a livrat o soluție flexibilă în ceea ce privește schimbarea scopului clădirii în viitor. „Deja suntem în discuții cu operatori de afaceri din UAE care au fost impresionați de strategia de execuție și sunt dispuși să facă oferte pentru a cumpăra structura modulară odată ce se termină evenimentul”, adaugă acesta.

Ridicarea restaurantului s-a făcut pe timp de weekend, astfel încât să se reducă întreruperile pe șantier. De asemenea, Khalid Mohammed Fagih declară că proiectul a fost livrat la timp, fără să existe probleme.

sursa: constructionweek.com