SIBIU: Hotelul Binderbubi din Mediaș va fi renovat și va intra în rețeaua Mercure a grupului francez Accor

Grupul Accor anunţă semnarea unui contract de management cu proprietarul Mercure Sighişoara Binderbubi Hotel & SPA pentru operarea hotelului Binderbubi din Mediaş. Acesta urmează să devină a şaptea unitate din reţeaua Mercure în România.

sursă: zf.ro

„Este o mare satisfacţie pentru noi să adăugăm încă o destinaţie portofoliului Accor din România şi cu atât mai mult cu cat este al doilea hotel cu acelaşi proprietar.(..) Mediaş şi împrejurimile sale au un potenţial turistic imens şi suntem nerăbdători să-i sporim vizibilitatea prin reţeaua noastră”, declară Cătălina Roşu, director dezvoltare pentru România, Bulgaria, Republica Moldova şi Republica Cehă.

Hotelul trece printr-o renovare majoră și urmează să fie redeschis în luna mai. Acesta va dispune de 46 de camere, 2 săli de şedinţe cu o capacitate de până la 150 de participanţi, un restaurant panoramic generos, un bar şi un centru spa cu piscină interioară încălzită.

„Accor ne aduce atât know-how-ul, cât şi instrumentele operaţionale şi de marketing necesare pentru a spori performanţa unui hotel, precum şi pentru a creşte vizibilitatea locală şi internaţională al unei destinaţii. Împreună, ne propunem să plasăm oraşul nostru printre destinaţiile de călătorie preferate atât de turiştii locali, cât şi de cei internaţionali”, adaugă Livia Calburean, proprietarul companiei Daflog.

Grupul Acoor are ca ţintă o reţea de 50 de hoteluri afiliate până în 2025 în România, formată atât din con­strucţii noi, con­ver­sii, cât şi renovări de hoteluri exis­tente.

Grupul hotelier Accor cuprinde peste 5.000 de hoteluri şi 10.000 de restaurante şi baruri din 110 ţări. Hotelurile operate de aceștia aparţin brandurilor Pullman, Novotel, Mercure şi ibis Styles.