WhitePAD, practic pentru hotel

„Am creat WhitePAD ca si concept, din joaca, incercand sa gasim utilitate unor mostre de placi de fatada, astfel incat colegii arhitecti care le primesc sa nu le tina in raft, ci sa le tina pe birou si sa deseneze pe ele.” – arh.Florin Enache, WhitePAD.eu

image Obiectul in sine, minitabla de desenat, a castigat valente noi cu fiecare client in parte. A devenit util in scoala, in spital, in sali de conferinte, pe birouri.

Ce are WhitePAD special ?

E tabla ta din sala de intalniri … mica, personalizata si portabila.

Poate fi personalizat cu identitatea utilizatorului, poate fi reutilizat de foarte multe ori pentru desen cu markere, si nu in ultimul rand SALVEAZA COPACI.

Cum salvam copaci ? SIMPLU. Nu facem decat sa nu mai utilizam hartie decat pentru documente oficiale. Toate celelalte notite, idei, schite se fotografiaza cu telefonul si se arhiveaza sau se trimit instant prin internet. Noi le folosim pentru DETALII de SANTIER, cel mai des.

  De ce WhitePAD pentru hotel ?

salile de conferinte pot beneficia de acest suport de notite, fara a consuma caiete care se pierd de multe ori nescrise. Poate cu 1-2 pgini scrise.masa

Ce e fascinant ? se poate REFOLOSI de cate ori doresti – sa zicem 1000 de ori – cate caiete salvam ? Cati copaci inseamna 1000 de caiete pentru meeting-room ?

WhitePAD e format A4, si te lasa sa fii creativ – si sa stergi daca nu e rezultatul dorit de la prima schita, oriunde – e mic si portabil.

intalnirie in care se schiteaza planuri de actiune sau lista zilnica de cumparaturi. Scrii, desenezi, salvezi in telefon. Zero consum de hartie.

poate fi un cadou perfect personalizat pentru participantii la evenimente, si pentru copii lor.

WhitePAD in holul hotelului este antistres – atat adultii cat si copii sunt incantati sa deseneze. Sa stearga, si iar sa deseneze. Si iar sa stearga si iar sa deseneze.

arhitectii WhitePAD pot crea suprafete personalizate in spatii destinate creativilor ( prezenti la trainninguri ) . mai mult decat A4.

  Cine il foloseste deja ?

Primul val urias de comenzi a fost inainte de Craciun. Un cadou corporate potrivit. Il folosesc manageri, lucratori in santierul naval, scolari, arhitecti, programatori, esteticieni, un bar cu jocuri de societate – pentru scor, medici, constructori, copii de toate varstele …desi ramane atractia si pentru gadget-uri electronice – tableta, telefon.

  WhitePAD, by arch Florin ENACHE

Tu cum l-ai folosi ? Pentru mai multe detalii puteti accesa www.whitepad.eu

Vrei sa ai cele mai bune dotari pentru hotelul tau si sa primesti sfaturi de la specialisti? Click aici pentru catalogul Horeca