Urban C&O – Sfaturi utile pentru achiziționarea soluțiilor de etanșare

Compania Urban C&O a fost înfiinațată în 1999 ca furnizor de produse și utilaje pentru tâmplărie. Urban C&O comercializează soluții de etanșare profesionale marca ISO CHEMIE Germania: produse realizate cu responsabilitate față de mediul înconjurător, cu accent pe sustenabilitate și eficiență energetică.

Care sunt principalele sfaturi la achiziția soluțiilor de etanșare, dar și ce capcane trebuie să evităm, aflăm de la reprezentații Urban C&O.

Care sunt 3 sfaturi pe care le-ați acorda unui client nou pentru achiziția corectă de soluții de etanșare?

1. În primul rând, să ofere cât mai multe detalii ale proiectului său, pentru a obține soluția de etanșare potrivită.

2. Să respecte indicațiile pe care urmează să le comunicăm, pentru a atinge potențialul dorit.

3. Să consulte fișele tehnice, să țină cont de nivelul de testare la care produsele au fost supuse și să urmărească cu atenție certificările.

Care sunt 3 capcane/greșeli des întâlnite pe care observați că le fac cumpărătorii când achiziționează soluții de etanșare?

De cele mai multe ori, cumpărătorii achiziționează sau caută soluții de etanșare care nu sunt potrivite situației.

Achiziționează și aplică doar un produs, neștiind că sunt necesare și alte produse pentru a atinge standardul nivelului de etanșare, sau fără efectuarea unor calcule statice. De exemplu, la achiziționarea și aplicarea spumei nu sunt luate în considerare și foliile de etanșare pentru interior și exterior; iar la aplicarea precadrelor nu se ține cont de un calcul static.

Cea mai des întâlnită capcană, din dorința de a avea cea mai bună etanșare, este achiziționarea de produse a căror aplicabilitate nu este potrivită pentru nevoile clientului. Un exemplu este etanșarea exterioară în jurul ferestrelor cu soluții de etanșare care nu permit difuzia vaporilor.

Care sunt 2 -3 proiecte la care lucrați sau pe care le-ați finalizat recent și ce soluții tehnice din portofoliul dvs. ați folosit?

Recondiționarea hotelului InterContinental Athenee Palace, unde au fost utilizate produse precum: foliile interior și exterior ISO-CONNECT INSIDE FD, ISO CONNECT OUTSIDE FD, spuma elastică ISO-TOP ELASTIFLEX, membrana EPDM ISO-CONNECT OUTSIDE EPDM Versiunea D., plăcile ISO-TOP CONSTRUCTION SHEET care au fost utilizate la partea de jos a tâmplăriilor performante și special create pentru acest proiect.

Care sunt provocările momentului pentru Urban C&O?

Una dintre provocările momentului este proiectul  YachtKid.  Un proiect de familie, gândit și dezvoltat de Bogdan Ghiță și Răzvan Ghiță.

YachtKid se bazează doar pe soluții inovative și exclusive de înaltă performanță. Am acceptat provocarea și am reușit să obținem un sistem nou de etanșare, toate produsele utilizate sunt exclusive și produse custom.
De ce provocare? Pentru că aici lucrăm cu tehnologie de ultimă generație, pentru că focusul este pe calitate, durabilitate, sustenabilitate și siguranță! 

Echipa din care fac parte este una numeroasă, una formată numai din oameni care au un cuvânt de spus în această industrie, oameni care au realizat multe pentru diferite comunități.

Cum vedeți evoluția pieței în nișa dvs. de soluții de etanșare în următoarele 6-12 luni?

Piața este în continuă dezvoltare și din ce în ce mai informată, ceea ce ne face să credem că în următoarele 12 luni, vă deveni și la noi standardul de soluții de etanșare complete.

Ne puteți spune câteva din obiectivele Urban C&O pe care le implementați în această perioadă?

Din totdeauna principalul nostru obiectiv este acela de a oferi suportul nostru către parteneri, dar și către cei interesați, în vederea alegerii soluției de etanșare potrivite și obținerii potențialului maxim.