Top 10 lanturi hoteliere dupa Cifra de Afaceri

Haideti sa vedem care hotelieri au fost la inaltime in anul 2011, conform cifrelor de afaceri declarate!

 

1. BUCURESTI TURISM SA
Hotel Radisson Blu Bucuresti, din cadrul lantului Bucuresti Turism SA, gazduieste World Class Health Academy, cu piscine de interior si exterior si un centru SPA exotic ce ofera tratamente si facilitati autentice.
Situat pe Calea Victoriei, alaturi de fostul Palat Regal, Hotel Radisson Blu are o locatie considerata cea mai buna din Bucuresti.

 

2. ANA HOTELS SA
Ana Hotels operează şapte hoteluri care sunt situate în Bucureşti, în Eforie Nord şi în Poiana Braşov şi care oferă servicii de cazare, de alimentaţie, de organizări de conferinţe şi de evenimente, de agrement indoor şi outdoor, de relaxare şi întreţinere corporală, precum şi alte servicii conexe.
Ana Hotels deţine şi operează două hoteluri în București: Hotelul de cinci stele Athenee Palace Hilton Bucharest şi Hotelul de patru stele Crowne Plaza.

 

3. GRAND SRL
The Grand este cel mai mare complex multifuncţional de lux din România, cu o suprafaţă de 85.000 mp, distribuită pe 13 niveluri (2 subterane şi 11 supraterane), unde veţi găsi o gamă unică de servicii şi oportunitati de afaceri

• The Grand Offices, cu facilităţi de ultimă generaţie, pentru ocupare imediată;
• zona unică de shopping The Grand Avenue care pune la dispoziţie magazine de mare rafinament, facilităţi bancare, salon de coafură, cafenele, restaurante, bijuterii, divertisment, etc.;
• hotelul de 5 stele JW Marriott Bucharest Grand Hotel cu 402 camere, 3 restaurante speciale, cafenea, doua săli de evenimente, facilităţi extinse pentru conferinţe, toate la standarde internaţionale de înaltă clasă;
• Clubul de Sănătate World Class Health Academy, cu piscină, saună, spa si 3 terenuri de squash;
The Grand Parking cu 511 de locuri securizate de parcare în subteran şi în afara clădirii.

 

4. CONTINENTAL HOTELS SA
Continental Hotels detine proprietati in importante orase din Romania precum :

Grand Hotel Continental *****: Bucuresti (inaugurat in 2009)
Continental Forum ****: Arad, Oradea, Sibiu
Continental ***: Portile de Fier, Suceava, Timisu de Sus, Tirgu-Mures, Drobeta Turnu Severin
Hello Hotels **: Bucuresti
Ibis *** (prin contract de management cu grupul Accor): Bucuresti, Constanta, Sibiu
Toate hotelurile sunt amplasate in centrul oraselor. Continental Hotels ofera facilitati atat pentru oapetii de business, cat si pentru turistii de tip leisure: cazare, conferinte si evenimente, food & beverage.

 

5. TRATAMENT BALNEAR SI RECUPERARE A CAPACITATII DE MUNCA T.B.R.C.M. SA
Societatea Comercială de Tratament Balnear şi Recuperare a Capacitătii de Muncă „T.B.R.C.M.” S.A. dispune de o importanta retea de hoteluri situate în diferite regiuni climatice ale României. Cele 13 unitati de tratament balnear ale societatii au o capacitate de cazare care însumeaza peste 3.100 de locuri. Anual beneficiaza de serviciile noastre circa 60.000 de turisti atât din România cât si din alte tari.

Societatea Comercială de Tratament Balnear şi Recuperare a Capacitătii de Muncă „T.B.R.C.M.” S.A. este afiliata la Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania.

 

6. TURISM FELIX SA
SC Turism Felix SA include 6 hoteluri si anume:
– Hotel International 4*
– Hotel Termal 3*
– Hotel Nufarul 3*
– Hotel Poienita 2*
– Hotel Mures 2*
– Hotel Somes 2*

 

7. COMPANIA HOTELIERA INTERCONTINENTAL ROMANIA SA

Compania Hoteliera Intercontinental Romania (RCHI) detine hotelul de cinci stele InterContinental Bucuresti, situat la km O al capitalei, in imediata apropiere a celor mai importante obiective din zona : Teatrul National, Universitatea, Piata Universitatii.

Intercontinental este clasificat la 5 stele si apartine Intercontinental, reprezentat la nivel international, in cele mai importante capitale mondiale.

Cladirea hotelului a fost, mai bine de 30 de ani, cea mai inalta din Romania, inaltimea sa depasind 90 de metri.

Hotelul Intercontinental a fost renovat in repetate randuri, ultima oara fiind in 2004 . Isi ofera serviciile de cazare prin cele 283 de camere dintre care 21 de apartamente, 193 camere single, 70 camere double.

 

8. UNITA TURISM HOLDING SA

Cele 25 de hoteluri Unita Turism acopera toate genurile de turism, de la cel de afaceri & tranzit, pana la turismul de agrement si turismul balnear.
Infiintata ca si lant hotelier in anul 2000 la Timisoara, Unita Turism reuneste hoteluri de traditie din 11 orase ale tarii. Capacitatea totala de cazare a retelei hoteliere depaseste 5.000 de locuri in hoteluri si 6.000 de locuri in restaurante si baruri. Hotelurile acopera toate categoriile de clasificare pana la 4 stele, oferind conditii de cazare la standarde turistice internationale.

 

9. GRAND PLAZA HOTEL SA

Grand Plaza Hotel face parte dihn Wyndham Hotel Group, cea mai mare companie hoteliera din lume, cu un portofoliu de aproximativ 7.200 de hoteluri la nivel global.

Cuprinzand branduri cu renume international atat pentru categoria de lux cat si pentru cea economy, Wyndham Hotel Group ofera, pe langa cea mai larga varietate de posibilitati de cazare, servicii excelente si un foarte bun raport pret-calitate.

 

10. CALIMANESTI CACIULATA SA

SC Calimanesti-Caciulata S.A sta la dispozitia turistilor cu o gama variata de oferte pentru cazare:

• Vilele Liliacul *** & Trandafirul ***
• Hotel Caciulata ***
• Hotelul Cozia ***
• Hotel Oltul ***
• Pensiunea Pescarus ***
• Hotelul Teilor **
• Vilele Turnu ** & Furnica **
• Hotel Central **

 

Sursa CA

 
Add a Comment