Cum isi propune Epoque Hotel sa atraga mai multi turisti romani?

Consolidarea poziției atât pe plan internațional, cât și pe plan local, prin oferirea unor pachete speciale și a unor servicii diferențiatoare, dar și atragerea unor călători români pentru sejururi scurte și medii în București, sunt doar câteva dintre intențiile Epoque Hotel pentru 2013, ca parte a strategiei de dezvoltare.

Anul trecut, veniturile din camere au crescut cu un procent 60% față de perioada similară a anului anterior, iar, potrivit reprezentanților companiei, 2013 tinde să fie un an ”al constanței, fără fluctuații sau creșteri estimate majore”.

De la deschiderea hotelului în noiembrie 2010 și până în prezent, au fost înregistrați peste 5.100 de oaspeți unici, dintre care în proporție de 70% străini și 30% români. De asemenea, în 2012 gradul de ocupare a crescut cu 42-45%, comparativ cu 2011.

Epoque Hotel este o unitate de cazare de 5 stele, tip boutique, singurul hotel din România acceptat pentru afiliere de către rețeaua internațională a hotelurilor independente Worldhotels și inclus direct în secțiunea ”Deluxe”.

Sursa

Tags:Add a Comment