Therme Bucuresti – cel mai mare centru wellness din Europa isi deschide portile

Din 14 ianuarie, in Balotesti, la 10 minute de Bucuresti se deschide un centru wellnes despre care dezvoltatorii de la A HEAT GROUP afirma ca va fi cel mai mare din Europa.

thermeSuprafata totala a parcului acvatic este de 10 hectare, dintre care 15.000 de metri patrati reprezinta suprafata construita. In interiorul parcului, vizitatorii se vor putea bucura de bazine geotermale, hidromasaj, saune cu aburi, lac artificial, pisicine, sute de specii de arbori ÔÇô printre care cea mai mare plantatie de palmieri veritabili din Europa, plus atractia locului ÔÇô un exemplar din Copacul Vietii.

Cele 8 piscine vor fi alimentate exclusiv cu apa termal─â adusa de la o adancime de┬á peste 3000 de metri. Temperatura apei din piscine va fi de 33 grade Celsius, iar cea a aerului intre 29 ┼či 30 grade Celsius.

Centrul este impartit in 3 zone dinstincte: The Palm, Galaxy si Elysium. In zonele The Palm si Galaxy, copiii in varsta de pana la 3 ani au acces gratuit, iar in zona Elysium persoanelor sub 16 ani este interzisa.

Preturile pornesc de la de la 54 de lei pentru un adult pentru o zi si permite accesul in zona Galaxy. Creste la 64 de lei pentru zonele The Palm si Galaxy, respectiv la 87 de lei pentru accesul unui adult in toate cele 3 zone pentru o zi.

In 2015 specialistii in monitorizarea pietei constructiilor de la IBC Focus, au verificat telefonic 48 de investitii din categoria wellnes. Daca vreti sa ofertati la aceste proiecte dati click aici.