TAXI! O noapte va rog!

David Weekes, un taximetrist londonez, a găsit soluţia pentru criza locurilor de cazare în timpul Jocurilor Olimpice. Una care îi aduce şi bani. Omul şi-a transformat maşina în cameră de hotel.

O pernă, o lampă de citit, o pătură şi chiar o jucărie. Tot ce ai nevoie pentru un somn uşor. Singurul lucru neobişnuit este însă… locaţia. Un taxi special pregătit pentru turiştii care nu au mai apucat să îşi rezerve o cameră de hotel, dar vor totuşi să asiste la Jocurile Olimpice. O noapte de cazare costă 75 de dolari, iar singurul dezavantaj este că nu îţi poţi alege… priveliştea.
Pe toată durata competiţiei, taximetriştii nu au voie să folosească benzile speciale, destinate delegaţiilor olimpice. Iar aglomeraţia din oraş în această perioadă le goneşte clienţii. Oamenii se tem că vor plăti astfel prea mult. Aşa că hotelul pentru o singură persoană se dovedeşte o idee bună. În primul weekend de la… deschidere, două persoane l-au închiriat. Iar lista celor care sunt pe lista de aşteptare se apropie de zece.

Sursa
Add a Comment