TAXI! O noapte va rog!

David Weekes, un taximetrist londonez, a g─âsit solu┼úia pentru criza locurilor de cazare ├«n timpul Jocurilor Olimpice. Una care ├«i aduce ┼či bani. Omul ┼či-a transformat ma┼čina ├«n camer─â de hotel.

O pern─â, o lamp─â de citit, o p─âtur─â ┼či chiar o juc─ârie. Tot ce ai nevoie pentru un somn u┼čor. Singurul lucru neobi┼čnuit este ├«ns─âÔÇŽ loca┼úia. Un taxi special preg─âtit pentru turi┼čtii care nu au mai apucat s─â ├«┼či rezerve o camer─â de hotel, dar vor totu┼či s─â asiste la Jocurile Olimpice. O noapte de cazare cost─â 75 de dolari, iar singurul dezavantaj este c─â nu ├«┼úi po┼úi alegeÔÇŽ priveli┼čtea.
Pe toat─â durata competi┼úiei, taximetri┼čtii nu au voie s─â foloseasc─â benzile speciale, destinate delega┼úiilor olimpice. Iar aglomera┼úia din ora┼č ├«n aceast─â perioad─â le gone┼čte clien┼úii. Oamenii se tem c─â vor pl─âti astfel prea mult. A┼ča c─â hotelul pentru o singur─â persoan─â se dovede┼čte o idee bun─â. ├Än primul weekend de laÔÇŽ deschidere, dou─â persoane l-au ├«nchiriat. Iar lista celor care sunt pe lista de a┼čteptare se apropie de zece.

Sursa
Add a Comment