Cum au ajuns peste 60.000 de santiere din Romania la Expo Transilvania

Toate persoanele interesate de domeniul hotelier si HORECA care vor vizita saptamana aceasta (25-28 februarie 2015) cel mai important Targ International din Transilvania, specializat in constructii si instalatii, gazduit de EXPO Transilvania, vor avea ocazia sa gaseasca peste 60.000 de santiere din Romania intr-un stand de doar 12 metri patrati.
 
Astfel, IBC Focus va asteapta la AMBIENT CONSTRUCT & INSTAL, la standul cu numarul 46 pentru a va arata cum sa ofertati si sa vindeti direct la un numar impresionant de santiere in fiecare zi cu ajutorul celei mai mari baze de date cu proiecte din tara – Raportul de Investitii.
 
Daca aveti produse sau servicii pentru domeniul industrial, horeca, instalatii sau al pardoselilor,  haideti pe la noi pentru a va arata cum ajungeti pe scurtatura la persoanele din constructii responsabile cu achizitiile. Va vom oferi gratuit un tur prin cea mai mare baza de date cu santiere din tara pentru a lua legatura cu constructorii si a vinde direct la santiere.
 
Nu uitati, la standul 46 de la Expo Transilvania gasiti intr-un singur loc cele mai multe santiere din tara!
 
Conform organizatorilor, EXPO Transilvania si Camera de Comert si Industrie Cluj, AMBIENT CONSTRUCT si AMBIENT INSTAL sunt recunoscute in randul vizitatorilor de specialitate. Anual, aceste manifestari expozitionale reunesc expozanti din tara si din strainatate, firme care confirma valoarea prin nivelul tehnic si calitativ al produselor / serviciilor expuse si favorizeaza benefic contactele de afaceri.
          
Manifestarile se adreseaza atat specialistilor din domeniu, firmelor din domeniul constructiilor si decoratiunilor interioare, comerciantilor, cat si publicului larg.
 
Expozantii vin cu solutii moderne si economice pentru constructii si instalatii, atat pentru locuinte cat si pentru zonele comerciale si industriale. Printre acestea se numara cele mai noi tehnologii si materiale de constructii, o gama larga de articole sanitare, unelte si scule, vopsele, produse electrice si mobilier.