Sud-Est: Cum a evoluat piața HoReCa în ultimele 30 de zile?

Cu ajutoru singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, în ultimele 30 de zile au fost monitorizate 110 proiecte din domeniul Hotel & Relaxare în zona de Sud-Est a țării. Cumulat, acestea se întind pe o suprafață de peste 300 mii mp, iar valoarea investițiilor se ridică la 658.68 milioane RON.

Cele mai multe proiecte au fost identificate în Constanța (53). De asemenea, au fost monitorizate și 22 proiecte în Tulcea, 11 în Vrancea, 10 în Galați, 7 în Buzău și 7 în Brăila.

Segmentarea proiectelor pe subdomenii

Cele mai multe proiecte din domeniul Hotel & Relaxare identificate în Sud-Est sunt spații de cazare (68). De asemenea, au fost monitorizate și 10 spații de agrement (sală sport, club, carting, distracție), 17 proiecte de tip agremenet (ștrand, piscină, locuri de joacă), 20 proiecte de tip Food & Drinks, 1 centru de relaxare, 7 muzee, teatre, galerii și 3 proiecte de tip Entertainment.

PE CE ȘANTIERE SE LUCREAZĂ ÎN SUD-EST?

Din totalul de 110 proiecte, 24 se află în stadiul de construcție. Iată 3 șantiere pe care se lucrează în prezent:

  • Hotel P+4E+5Et, 30 camere, Constanța
  • Spațiu evenimente cu piscină, Brăila
  • Parc cu spații de joacă, Tulcea
CEI MAI ACTIVI ARHITECȚI ÎN ULTIMELE 3 LUNI

În ultimele 3 luni au fost identificate 84 firme de arhitectură și proiectare care au executat lucrări din domeniul Hotel & Relaxare în Sud-Est. În funcție de numărul proiectelor, cele mai active companii sunt GLOBAL PROIECT VRANCEA, PRODOMO TULCEA, EDIFICA LA, CONSULT TEHNICAL CONTENT, BLUE TERRA CONSULTING și ATÂT SA PUTUT ATELIER DE ARHITECTURĂ, fiecare cu 3 proiecte.

CEI MAI ACTIVI CONSTRUCTORI ÎN ULTIMELE 3 LUNI

Potrivit VICTA.ro, în ultimele 3 luni au fost identificați 52 antreprenori generali în construcții care au executat lucrări din domeniul Hotel & Relaxare în Sud-Est. Cele mai active companii sunt EVOSTIL (3 proiecte), PORT SHIPPING & ENGINEERING (2 proiecte), DIATERACONST (2 proiecte), CONCAS BUZAU (2 proiecte), DISAN EXPERT (2 proiecte) și SOLID HOUSE (2 proiecte).