Studiu comparativ – Jud. Cluj versus jud. Constanta: Situatia investitiilor HoReCa

Folosind modulul Market Intellingence de pe Victa.ro am ales aleator 2 judete (Constanta si Cluj) si am dorit sa aflam in ce judet au fost dezvoltate in ultimul an cele mai multe investitii HoReCa ( aici fiind incluse atat hoteluri si pensiuni, cat si centre spa, sali de evenimente, zone de agrement, restaurante sau localuri).

Chiar daca asteptarile noastre au fost sa descoperim o cifra mai mare in dreptul investitiilor HoReCa din Constanta, analiza comparativa intre Constanta si Cluj ne-a scos la iveala faptul ca, numeric vorbind, Constanta conduce, insa valoric vorbind, in Cluj se construiesc proiecte mai scumpe.

Numeric vorbind, Constanta depaseste Clujul cu 142 proiecte versus 111 proiecte


Valoric vorbind, Clujul conduce cu proiecte in valoare de peste 900 milioane de lei, comparativ cu Constanta, unde valoarea acestora in perioada ianuarie 2017-martie 2018 a fost de 535 de milioane de lei.

In ceea ce priveste suprafata, Constanta conduce cu peste 670.000 de metri patrati de suprafata construita.

Testeaza modulul Market Intellingence de pe Victa si vezi cum acesta iti genereaza automat statistici din piata constructiilor din Romania, prin analiza proiectelor publicate pe platforma. Solicita un demo GRATUIT!