Cum sa prelungesti viata tamplariei tale? TC COMPIL IMPEX te ajuta!

SC TC COMPIL IMPEX SRL din ROMAN pune la dispozitia Dvs:

1.Tamplarie de exterior: ferestre, usi tip termopan din lemn stratificat tip GLULAM
2.Tamplarie de interior: usi, scari, etc. din lemn masiv

Materia prima folosita este de cea mai buna calitate si se compune dintr-o larga varietate de esente: molid, paltin, tei, meranti, cires, etc. Pentru tamplaria de exterior se foloseste grinda triplu stratificata tip GLULAM, adica trei lamele, taiate radial, asezate cu fibra inversata, sunt lipite cu adeziv special tip D4, pentru o stabilitate dimensionala mult imbunatatita fata de grinda masiva.

 

Finisajul este realizat cu produse specifice fiecarei destinatii:
* pentru exterior, impregnanti, grunduri si lacuri ecologice, pe baza de apa, cu rezistente deosebite fata de agentii atmosferici (temperatura, umiditate, radiatii UV);
* pentru interior: produse ecologice, pe baza de apa sau pe baza de solventi, rezultand o pelicula cu rezistenta foarte buna la abraziune.

 

Produsele de finisare sunt de provenienta ADLER Austria intr-o gama larga de culori si grad de luciu, garantia data de furnizor fiind de 5 ani. Durata de viata a finisajului poate fi crescuta considerabil prin efectuarea unui tratament anual cu produse specifice de revigorare a lacului, operatie care nu necesita demontarea tamplariei si cu putina indemanare poate fi facuta si de catre beneficiar. Pentru solicitari speciale se poate executa placarea exterioara cu aluminiu. Tehnologia de aplicare a produselor de exterior, flow-coating, garanteaza o culoare uniforma si o sigilare foarte buna a lemnului, blocand astfel patrunderea apei la imbinari.

Feroneria pentru toate produsele noastre, este de provenienta AGB Italia, special destinata fiecarui tip de tamplarie, se realizeaza o inchidere ferma pe garnituri a usilor si ferestrelor.

Pachetul termopan (sticla):
* are grosimea de 22 mm
* contine in interior argon si silicagel
* este de tip low-E sau alte tipuri la cerere (reflexiv bronze, rezistenta la socuri, cu model sau satinata cu un coeficient de transfer termic de max. 1,4 w/mpk)

TC COMPIL IMPEX asigura transportul si montajul gratuit pentru locatile de pana la 50 km, pentru distante mai mari pretul transportului fiind negociabil.

 

Cat te-ar costa o asemenea tamplarie? Mult mai putin decat iti imaginezi. Cere GRATUIT O OFERTA TC Compil Impex completand rapid un mic chestionar si vei primi o oferta personalizata GARANTAT!