Sisteme inteligente de închidere pentru siguranţa bunurilor clienților tăi, de la ISEO

Preocuparea pentru îmbunătățirea şi dezvoltarea de noi produse Feroneria și pentru perfecționarea capitalului uman sunt și vor fi piloni de bază ai activității noastre. Astăzi venim cu o ofertă largă de dispozitive electronice de control al accesului, uşor de instalat şi care garantează siguranţă sporită în orice situație.

Smart Locker 25 se poate instala pe o gamă largă de dulapuri şi compartimente, cu scopul de a proteja bunuri personale în cadrul unor spații de birouri, săli de fitness, piscine, centre comerciale sau în orice situaţie similară, când beneficiarii serviciilor oferite de compania ta au nevoie să-și depoziteze bunurile într-un loc sigur.

Închiderea se face cu o simplă împingere a ușii, moment în care se activează broasca Smart Locker automată. Folosirea unei acreditări valabile va duce la deblocare, permiţând accesul la dulap.

Instalarea cititorului este uşoară şi rapidă, deoarece necesită doar două şuruburi şi o gaură pentru trecerea cablurilor. Broasca Smart Locker este alimentată de o baterie, permiţând instalarea uşoară în dulapuri noi sau modernizarea dulapurilor existente acţionate cu cheie.

Cititorul multistandard RFID funcţionează la 13,56 Mhz ISO 14443 A/B şi este compatibil cu un card sau chip Mifare Classic, Mifare Plus şi Mifare DesFire. Cititorul este activat de sistemul patentat al broaștei Smart Locker prin folosirea unei acreditări, permiţând un management eficient al energiei bateriei.

Smart Locker este alimentată de 2 baterii cu litiu model ER14505M (3,6 V AA). Bateriile sunt în partea internă a uşii, pentru a evita manipularea sau vandalismul.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

BROASCĂ SMART LOCKER CU PIN CU ARC, SOFTWARE ARGO
Cititor multistandard RFID (ISO14443A/ISO14443B 13,56 MHz)
Broască cu pin cu arc
Suport baterie în interiorul uşii
Set carduri demonstrative
Ambalare:
1 suport demo, 1 trusă carduri demo

TRUSĂ DEMO PE STATIV DE LEMN
BROASCA SMART LOCKER PENTRU DULAP CU PIN, SOFTWARE ARGO
Cititor multistandard RFID (ISO14443A/ISO14443B 13,56 MHz)
Broască cu pin cu arc
Suport baterie în interiorul uşii
Ambalare:
1 cititor RFID, 2 baterii, şuruburi de fixare, manual de instrucţiuni
BATERIE
Baterie litiu
Mărime AA, 3,6 Vcc.

Date de contact:
FERONERIA
+40 257 250 225
www.feroneria-iseo.ro
feroneria@iseo.com
fb.com/Feroneria
Adresa: Calea 6 Vânători, nr. 51-53, Arad

ISEO GROUP
+40 756 027 542
www.iseo.com
zero1-ro@iseo.com