Cold Cathode- iluminare continua sub orice forma si culoare la 2200 lm/m

Compania francezo-româna CARALUX PROD S.R.L. este singura companie din Europa de Est care produce, în sistemul francez pirex-cristal, firme luminoase si care ofera solutii de iluminat interior si exterior.

Iluminarea, ├«n special cea interioar─â, dar ┼či cea exterioar─â, a reprezentat ├«ntotdeauna o provocare pentru arhitec┼úi din cauz─â c─â ace┼čtia nu au dispus, p├ón─â acum, de noile tehnologii pentru iluminare. ├Än ultimii ani s-a pus foarte mult accentul pe iluminarea interioar─â, dar arhitec┼úii ├«nt├ómpinau dificult─â┼úi ├«n cazul ilumin─ârii scafelor foarte complicate ┼či a tavanului cu barisol (PLAFON TENSIONAT TRANSLUCID).

 

De ce noi?

Compania noastră vine acum în ajutorul arhitecţilor cu sistemul de iluminare pe bază de tuburi cu descărcare în gaze spectrale COLD CATHODE.

Poate v─â ├«ntreba┼úi cu ce sunt deosebite aceste tuburi fa┼ú─â de neoanele fluorescente obi┼čnuite ┼či de ce ar trebui s─â alegem acest sistem ├«n locul celui clasic. La aceste ├«ntreb─âri este extrem de simplu de r─âspuns. ├Än primul r├ónd, aceste tuburi au o lungime variabil─â cuprins─â ├«ntre 200-3150 mm, dar ceea ce le face s─â fie unice este proprietatea lor de a se curba, de a lua forma scafelor. Cu aceste tuburi putem ob┼úine o iluminare continu─â, perfect─â, f─âr─â ├«ntreruperi la capetele tubului ┼či f─âr─â umbre.

 

Ce ne recomanda?

Lucrarile noastre ne recomanda cel mai bine:

– Hotel Howard Johnson Bucuresti,
– Ramada Hotel,
– Hotel Intercontinental Bucuresti,
– Mall Cotroceni,
– Iris Mall,
– Mall Vitan etc.

 

Detalii Tehnice:
– durata de via┼ú─â: 50.000 ore
– consumul tubului:
a) pentru tubul de ├ś 23-25 consumul este de 15 W pe metru la folosirea transformatorilor de 25 mA ┼či de 20 W la transformator de 50 mA.
b) pentru tubul de ├ś 18-19 consumul este de 17 W pe metru la folosirea transformatorilor de 25 mA ┼či de 21 W la transformator de 50 mA.
– lungimea unui singur tub poate varia ├«ntre 200 – 3150 mm
– grosimea tubului : 8 mm, 10 mm, 12 mm, 15 mm, 18 mm, 23 mm
– posibilitatea construirii oric─ârei forme, p─âstr├ónd lumina uniform─â ┼či ne├«ntrerupt─â.
– posibilitatea alegerii oric─ârei culori ÔÇô din culoarea alb─â se pot realiza 10 nuan┼úe diferite de la alb incandescent 2700 k p├ón─â la alb rece 8000 k
Fluxul luminos 1300 lumeni/ metru

Vezi aici gama de culori

Descarca acum fisa tehnica a produsului

Tubul face parte din ultima generaţie de sticlă numită sticlă PIREX , care prezintă următoarele proprietăţi:
– este 100 % ecologic─â
– propriet─â┼úi mecanice crescute fa┼ú─â de genera┼úia anterioar─â PLUMB
– se ofer─â o garan┼úie mai mare
– sticla Pirex este prev─âzut─â cu electrozi excellance de cea mai bun─â calitate, ce au prindere mecanica ┼či elimin─â orice contact imperfect ├«ntre electrod ┼či cablul de ├«nalt─â tensiune, cresc├ónd astfel siguran┼úa.

 

Pentru mai multe informatii, accesati siteul Caralux.

Pentru o oferta personalizata, completati formularul de mai jos: