Cold Cathode- iluminare continua sub orice forma si culoare la 2200 lm/m

Ti s-a parut interesant? Spune mai departe:

Compania francezo-româna CARALUX PROD S.R.L. este singura companie din Europa de Est care produce, în sistemul francez pirex-cristal, firme luminoase si care ofera solutii de iluminat interior si exterior.

Iluminarea, în special cea interioară, dar şi cea exterioară, a reprezentat întotdeauna o provocare pentru arhitecţi din cauză că aceştia nu au dispus, până acum, de noile tehnologii pentru iluminare. În ultimii ani s-a pus foarte mult accentul pe iluminarea interioară, dar arhitecţii întâmpinau dificultăţi în cazul iluminării scafelor foarte complicate şi a tavanului cu barisol (PLAFON TENSIONAT TRANSLUCID).

 

De ce noi?

Compania noastră vine acum în ajutorul arhitecţilor cu sistemul de iluminare pe bază de tuburi cu descărcare în gaze spectrale COLD CATHODE.

Poate vă întrebaţi cu ce sunt deosebite aceste tuburi faţă de neoanele fluorescente obişnuite şi de ce ar trebui să alegem acest sistem în locul celui clasic. La aceste întrebări este extrem de simplu de răspuns. În primul rând, aceste tuburi au o lungime variabilă cuprinsă între 200-3150 mm, dar ceea ce le face să fie unice este proprietatea lor de a se curba, de a lua forma scafelor. Cu aceste tuburi putem obţine o iluminare continuă, perfectă, fără întreruperi la capetele tubului şi fără umbre.

 

Ce ne recomanda?

Lucrarile noastre ne recomanda cel mai bine:

– Hotel Howard Johnson Bucuresti,
– Ramada Hotel,
– Hotel Intercontinental Bucuresti,
– Mall Cotroceni,
– Iris Mall,
– Mall Vitan etc.

 

Detalii Tehnice:
– durata de viaţă: 50.000 ore
– consumul tubului:
a) pentru tubul de Ø 23-25 consumul este de 15 W pe metru la folosirea transformatorilor de 25 mA şi de 20 W la transformator de 50 mA.
b) pentru tubul de Ø 18-19 consumul este de 17 W pe metru la folosirea transformatorilor de 25 mA şi de 21 W la transformator de 50 mA.
– lungimea unui singur tub poate varia între 200 – 3150 mm
– grosimea tubului : 8 mm, 10 mm, 12 mm, 15 mm, 18 mm, 23 mm
– posibilitatea construirii oricărei forme, păstrând lumina uniformă şi neîntreruptă.
– posibilitatea alegerii oricărei culori – din culoarea albă se pot realiza 10 nuanţe diferite de la alb incandescent 2700 k până la alb rece 8000 k
Fluxul luminos 1300 lumeni/ metru

Vezi aici gama de culori

Descarca acum fisa tehnica a produsului

Tubul face parte din ultima generaţie de sticlă numită sticlă PIREX , care prezintă următoarele proprietăţi:
– este 100 % ecologică
– proprietăţi mecanice crescute faţă de generaţia anterioară PLUMB
– se oferă o garanţie mai mare
– sticla Pirex este prevăzută cu electrozi excellance de cea mai bună calitate, ce au prindere mecanica şi elimină orice contact imperfect între electrod şi cablul de înaltă tensiune, crescând astfel siguranţa.

 

Pentru mai multe informatii, accesati siteul Caralux.

Pentru o oferta personalizata, completati formularul de mai jos: