Sibiu: Actualul hotel Ana Airport a intrat într-un proces de renovare

Actualul hotel Ana Airport a intrat într-un proces de renovare şi se va alătura reţelei Mercure din primul trimestru al anului viitor. După lucrări, hotelul va avea 85 de camere, un bar, un restaurant, facilităţi wellness precum şi săli de banchete pentru evenimente şi parcare proprie. Acesta este cea mai apropiată unitate de cazare de Aeroportul Internaţional Sibiu.

„Din momentul în care am decis refacerea hotelului, am luat legătura cu echipa AccorHotels şi totul a evoluat conform aşteptărilor noastre şi chiar mai bine. Ei ne-au oferit un real sprijin pe parcursul întregului proces şi suntem foarte fericiţi că suntem parteneri în acest nou proiect ambiţios numit Mercure Sibiu Airport” a declarat Dumitru Ghişe, proprietarul Pritax Invest, firma prin care a semnat contractul de franciză.

Piaţa hotelieră din România a avut în 2017 cel de-al şaptelea an consecutiv de creştere, în cele aproape 100.000 de camere de hotel fiind înregistrate peste 20 de milioane de înnoptări, un avans de 4% faţă de anul precedent, respectiv 57% faţă de anul 2010, arată un studiu realizat de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.