Schüco SmartActive – Protecție antimicrobiană pe termen lung pentru mânere de ferestre si profile din aluminiu

Noul coronavirus COVID-19 ține în prezent întraga lume în suspans. În aceste perioade de răspândire puternică a virusurilor și bacteriilor cerințele de igienă cresc.

Schüco a preluat această provocare dezvoltând Schüco SmartActive – o acoperire antimicrobiană pentru mânere și profile din aluminiu. Efectul antimicrobian este datorat particulelor de microargint de înaltă puritate încorporate în suprafață. Acoperirea specială pentru profile din aluminiu SmartActive este disponibilă pentru toate sistemele de ferestre Schüco AWS și este folosită doar pentru interior.

Bacteriile, virușii și chiar germenii multi-rezistenți mor și nu se mai pot reproduce imediat ce intră în contact cu Schüco SmartActive.

Diferența este foarte vizibilă între profilele și mânerele standard și cele acoperite cu microargint, aceastea din urmă având o protecție antimicrobiană de lungă durată iar testele de laborator au dovedit reducerea germenilor cu 99,9% in interval de 24 de ore.

  • acoperire cu microargint fara nanoparticule
  • reducere cu 99,9% a germenilor in 24 de ore
  • feronerie cu finisaj elox, inox sau cu aspect de inox

Tehnologia Schüco SmartActive a fost patentată și aprobată ca dispozitiv medical, este absolut non-toxică și non-alergenică, poate fi o soluție eficientă pentru viitoarele construcții de spitale, grădinițe, școli etc.

Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitați site-ul companiei: www.alukoenigstahl.ro, pagina de Facebook , LinkedIn sau de Instagram.