Satu Mare: Investiții de 6,6 milioane euro pentru modernizarea și reabilitarea Hotelului Aurora

După aproape 50 de ani de când a fost dat în folosință, Hotelul Aurora a fost renovat și modernizat. Valoarea totală a proiectului este de 6,6 milioane lei (plus TVA), din care eligibil 5,55 milioane lei, iar contribuție proprie 2,59 milioane de lei.

www.satmareanul.net

Complexul hotelier oferă servicii mult mai extinse și la un standard ridicat. Prin această investiție s-a urmărit extinderea serviciilor hoteliere și celor conexe acestei ramuri de activitate. După renovare, hotelul are în componență camere de cazare, sală de conferințe, sală de fitness, grădină de vară, bar și restaurant concepute după ultimele standarde în domeniu, saună și jacuzzi.

Hotelul și-a început activitatea pe 15 aprilie, iar inaugurarea noului complex are loc în data de 20 aprilie.

Din valoarea totala a proiectului (6,6 milioane lei + TVA), s-au făcut construcții în valoare de 4,38 milioane lei aferente extinderii și modernizării anumitor spații din cadrul hotelului; dotări în valoare de 1.07 milioane lei care cuprind sisteme moderne și eficiente din punct de vedere energetic, care vor asigura apa caldă menajeră și încălzirea în spațiile hotelului, dar și dotări pentru bucătărie în valoare de 128.368 de lei.

Sala cu Oglinzi, Sala Golden și Sala Silver sunt locurile ideale pentu o masă cu familia, cu prietenii sau pentru întâlniri și evenimente speciale. De asemenea, cele două săli de conferințe, cu o capacitate totală de 120 de locuri, pot fi utilizate pentru workshop-uri, conferințe, simpozioane, seminarii, programe de team building, școlarizări, evenimente sociale etc.