Ce te influenteaza in alegerea unui hotel?

Ce ne influenteaza in alegerea unui hotel?

Locaţia. Un prim aspect extrem de important în alegerea unui hotel este locaţia. E bine să ştii că hotelurile care sunt amplasate în centrul oraşului, în apropierea magazinelor sau a gărilor şi aeroporturilor sunt mult mai scumpe decât celelalte.

Ratingul hotelului. Un alt criteriu foarte important pe care trebuie să-l iei în calcul este ratingul. Afli detalii despre serviciile oferite sau despre hotelurile cu probleme pe forumuri sau chiar pe site-urile agenţiilor de turism, la rubrica de comentarii. Astfel, îţi poţi face o părere despre calitatea hotelurilor vizate de tine.

Perioada. În cazul în care vrei să te cazezi la un hotel în plin sezon estival, va trebui să scoţi din buzunar mult mai mulţi bani decât dacă alegi o perioadă din extrasezon.

Costuri. Există foarte multe discounturi pe care le poţi primi dacă îţi cumperi un pachet turistic complet, care include transportul şi cazarea. De asemenea, sunt bănci care oferă carduri de credit cu ajutorul cărora beneficiezi de reduceri substanţiale dacă foloseşti serviciile unor unităţi hoteliere cu care au semnat contracte.

Facilităţi. Dacă doreşti lanţuri hoteliere, trebuie să ştii că majoritatea şi-au impus anumite standarde. Astfel, în unele hoteluri există în mod obligatoriu săli de fitness, spa, saună etc. De asemenea, poţi verifica dacă pe lista de facilităţi oferite există transport asigurat până la aeroport sau dacă au spălătorie.

Sursa

 
One Comment

Add a Comment