Sanito: Gama Tork și Lucart alegeri sigure pentru igiena spațiilor de lucru


În era în care igiena și sustenabilitatea devin din ce în ce mai importante, alegerea gamelor Tork și Lucart reprezintă soluția ideală pentru satisfacerea nevoilor de curățenie și igienă în spațiile de lucru.

Tork este lider mondial în igiena la locul de muncă, cu un portofoliu extins de produse moderne care ajută la păstrarea curățeniei, în cele mai bune condiții. Tork este marcă a grupului Essity, una dintre cele mai etice companii din lume, considerată etalon în sustenabilitate.

Essity este o companie lider la nivel global în domeniul produselor de igienă și a sănătății dedicat elaborării, producerii și vânzării de produse pentru îngrijirea personală, șervețele de consum, dispensere, dozatoare, produse din hârtie, produse și soluții de igienă profesionale.

Acțiunile companiei au la bază un model sustenabil, care se concentrează pe a crea valoare pentru oameni și natură.

Produsele Lucart: Soluții avansate pentru igiena profesională

Lucart Professional oferă o gamă largă de produse și sisteme. Diferite soluții pentru a satisface toate nevoile lumii profesionale cu un singur scop: asigurarea fiabilității, performanței și durabilității. Produsele din hârtie Lucart asigură o igienă ideală, sunt calitative și performante.

Gama Lucart: O varitate de opțiuni pentru diferite nevoi

Gama Econatural: Viitorul durabilității. EcoNatural este o linie inovatoare în Fiberpack®, materia primă obținută din fibre celulozice reciclate, care sunt prezente în cutiile pentru băuturi. O gamă de produse de înaltă calitate și de performanță excepțională, caracterizată prin culoarea maro deschis, derivată din utilizarea fibrelor celulozice nealbite. Toate produsele din linia EcoNatural sunt certificate Ecolabel.

Gama Eco: Respectul pentru natură. Eco este linia realizată din fibre 100% reciclate și regenerate. O gamă largă de produse care îmbină calitatea și respectul pentru mediu, pentru a satisface toate nevoile. Toate produsele din linia Eco sunt certificate Ecolabel.

Gama Strong: Puterea celulozei pure. Strong este linia completă de produse realizate din fibre celulozice 100% virgine, în conformitate cu criteriile de durabilitate ecologică prevăzute de certificarea forestieră PEFC. Soluția care combină rezultate de înaltă performanță și calitate excelentă.

Gama AirTech: Tehnologia care stă în slujba produsului. AirTech este linia produsă cu tehnologia exclusivă airlaid, care utilizează aer în procesul de fabricație a fibrelor de celuloză pură. Prin urmare, produsele dezvoltă caracteristici extraordinare de absorbție și rezistență, creând o performanță de neegalat.

Alege cele mai eficiente produse pentru dotarea și igienizarea spațiilor afacerii tale! Îți propunem soluții inovative, de la brand-urile recunoscute internațional pentru calitatea produselor lor: Tork si Lucart! Descoperă gama variată de consumabile de hârtie, dispensere și dozatoare, săpunuri lichide și dezinfectanți, toate disponibile la un click distanța pe www.sanito.ro!