S-a deschis Hotelul Double Tree by Hilton la Oradea

DoubleTree by Hilton anunţă deschiderea celui de-al doilea hotel pe care îl deţine în România, situat în Oradea. Hotelul de 147 de camere se deschide ca urmare a unei investiţii considerabile a partenerului proprietar SIF Banat Crişana şi a SC Calipso SA.

“Extinderea prezenţei noastre în Europa de Est este una dintre priorităţile Hilton Worldwide. Sunt încântat că am adăugat un al doilea hotel la portofoliul nostru DoubleTree by Hilton din România. Atât oamenii de afaceri, cât şi turiştii care ajung în Oradea vor putea să se bucure de oferta DoubleTree by Hilton, având parte în acelaşi timp de standardele Hilton Worldwide. Aşadar, le urez bun venit tuturor oaspeţilor în noul nostru DoubleTree by Hilton Oradea,” a declarat Simon Vincent, President EMEA, Hilton Worldwide.

Cu o capacitate de 147 de camere, patru săli de conferinţă, o sală de recepţii, un restaurant cu specific mediteranean şi cele mai moderne tehnologii, DoubleTree by Hilton Oradea le oferă oaspeţilor săi servicii la cele mai înalte standarde, într-un mediu elegant şi confortabil, potrivit reprezentanţilor hotelului.

Hotelul găzduieşte şi primul centru eforea:spa inaugurat în interiorul unui DoubleTree by Hilton din Europa. Clienţii au la dispoziţie şapte săli unde pot beneficia de trei tipuri de tratamente – bazate pe tehnologii avansate, holistice sau complet personalizate în funcţie de cerinţele fiecărui client. De asemenea, hotelul este dotat cu un centru de fitness Precor, o piscină şi o cafenea unde oaspeţii se pot bucura de o gustare uşoară, de cafeaua de dimineaţă sau de un pahar de vin într-o atmosferă relaxată şi primitoare.

“Am decis să ne extindem prezenţa în întreaga Europă pentru a face faţă cerinţelor călătorilor care îşi doresc să trăiască experienţa DoubleTree by Hilton în următoarea lor vacanţă sau călătorie de afaceri,” a declarat şi Rob Palleschi, Global Head, DoubleTree by Hilton. “Am avut plăcerea să vizitez Oradea în primele etape ale construirii hotelului şi sunt încântat că echipa noastră a început deja să îi întâmpine pe oaspeţii DoubleTree by Hilton.”

DoubleTree by Hilton Oradea se află pe Aleea Strandului, nr 9. Pentru mai multe informaţii despre hotel vizitaţi site-ul www.oradea.doubletree.com sau sunati la numărul de telefon 0040 (0)259 259 259.

Având peste 300 de hoteluri în întreaga lume şi o reţea de peste 30 de hoteluri în Europa, DoubleTree by Hilton a inaugurat recent mai multe hoteluri, printre care: DoubleTree by Hilton London Victoria şi DoubleTree by Hilton London Heathrow Airport, ambele în Marea Britanie. DoubleTree by Hilton Zagreb se va alătura portofoliului din Europa de Est al companiei, în lunile următoare.

Despre Hilton Worldwide

Hilton Worldwide este una dintre cele mai mari companii hoteliere din lume, care cuprinde sectorul serviciilor de cazare, începând cu hotelurile şi statiunile de lux şi terminând cu apartamente pentru sejur prelungit şi hoteluri cu preţuri medii. Compania este dedicată continuării tradiţiei sale de a oferi experienţe de neuitat oaspeţilor săi, prin intermediul brandurilor sale globale. Acestea cuprind peste 3.900 de hoteluri şi 640.000 de camere în 91 de ţări, incluzând Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton şi Hilton Grand Vacations.

Sursa
Add a Comment