Roto a imbunatatit cel mai vandut sistem oscilo-batant din lume: feroneria Roto NX reduce costurile de productie si creste confortul

Împreună către viitor – Roto NX: Întotdeauna decizia corectă

Programul Roto NT a fost mereu unul modern, fiind permanent dezvoltat şi îmbunătăţit. Cu aproximativ jumătate de miliard de seturi oscilante/oscilo-batante vândute, Roto este astăzi lider mondial. Roto NT este cel mai vândut sistem de feronerie oscilo-batantă din lume pentru ferestre şi uşi de balcon. Sistemul de feronerie Roto NX este următorul pas pe care îl pot face producătorii de ferestre din lemn şi PVC.

Faţă de Roto NT, sistemul oferă producătorilor de ferestre un domeniu de utilizare mai vast. În acelaşi timp, reduce costurile de producție, depozitare şi logistică prin concepte inovatoare. Cu noile sale componente, Roto NX creşte confortul şi calitatea locuinţelor. Dar şi alte noutăţi aduc un plus de siguranţă la montaj; pe scurt: avantajele produsului finit, oferite de sistemul de feronerie Roto NX, sunt multiple.

Viitorul începe acum

Producătorii de ferestre vizează întotdeauna noi provocări şi tendinţe, iar Roto este mereu partenerul de lângă ei. Fie că este vorba de cerere de siguranţă sporită, de automatizare a locuinţei, uşor de controlat, sau de tendinţa către cercevele de ferestre grele, cu un grad bun de izolare – Roto NX le facilitează producătorilor realizarea de ferestre după dorinţa clientului.

Wilhelm Frank, fondatorul firmei Roto, a inventat prima feronerie oscilo-batantă care se produce industrial, cu mai mult de 80 de ani în urmă. A devenit astfel unul dintre cei mai importanţi pionieri ai branşei de ferestre. Încă din timpul vieţii sale – Wilhelm Frank a decedat în 1990 – a apărut, pe baza invenţiei sale, primul sistem de feronerie oscilo-batantă realizat industrial, Roto N. Această piatră de temelie a fost urmată de sistemele Roto Rekord, Roto Axial, Roto Centro şi în final, Roto NT. Toate acestea sunt ireproşabile din punct de vedere tehnic, al siguranţei şi al stabilităţii. Imaginea mărcii Roto este strâns legată de această lungă istorie a tehnologiei oscilo-batante. O istorie care se scrie în continuare prin Roto NX.

Pe lângă inovaţii, au fost optimizate în ultimii doi ani multe componente ale programului Roto NT, totul în beneficiul clientului. Structura programului şi caracteristicile Roto NX vor fi recunoscute imediat de către fiecare utilizator al sistemului Roto NT. Procesele obişnuite din cadrul producţiei de ferestre, precum şi din colaborarea cu Roto, rămân nemodificate. Şi ca întotdeauna, schimbarea sistemului este asistată de Roto Lean. Acest lucru înseamnă că producătorul de ferestre va fi ghidat şi consiliat în mod corespunzător pe parcursul trecerii la Roto NX, de o echipă competentă de experţi.

Bine pregătiţi pentru solicitările viitorului

Producătorii profită de trecerea la Roto NX, fiindcă prin utilizarea acestui nou sistem de feronerie oscilo-batantă pot face faţă cu succes solicitărilor momentului. Un producător de ferestre este de exemplu, bine pregătit pentru trecerea la automatizarea locuinţei cu Roto NX. Creşte nevoia de siguranţă în locuinţă și astfel, ferestrele Roto NX TiltSafe devin o soluţie convingătoare. Căci Roto oferă clienţilor săi posibilitatea de a realiza o fereastră oscilo-batantă fie acţionată manual, fie acţionată electric, care permite clasificarea în clasa de siguranţă la efracţie RC 2 (certificat RC 2 în curs de pregătire), chiar şi în poziţia batată.

Convingător prin design şi funcționalitate

Aspectul interesant al noii balamale Roto NX susţine un design modern al ferestrei. Ventilaţia integrată asigură, după dorinţă, un aer proaspăt în fiecare încăpere. Ventilarea va fi efectuată, iar deschiderea va fi, pentru prima dată, sigură. Setul de balamale Roto NX suportă în varianta standard cercevele cu greutăţi mari. Pentru cei ce doresc să producă în mod eficient şi economic ferestre bune, nu poate exista altă cale decât Roto NX. Programul oferă, prin inovaţiile sale, o varietate funcţională mai mare şi mai multe posibilităţi de utilizare.