Renovarea spațiilor culturale: Primăria Timișoara a transformat Cinema Timiș într-o bijuterie culturală

Primăria Timișoara a investit peste 22 de milioane de lei în renovarea completă a Cinema Timiș, aducându-l la standarde moderne și redeschizându-l pentru publicul larg. Sala principală cu 529 de locuri va găzdui proiecții de film, concerte și evenimente culturale. În subsol, fosta locație a Clubului 30 a fost transformată într-o sală multifuncțională. Cu un program divers și modern, Cinema Timiș devine o importantă locație culturală în oraș.

Cu evenimente speciale în weekendul de deschidere, inclusiv proiecții de filme în exclusivitate, întâlniri cu regizori și actori, concerte și un party retro în Clubul 30 renovat, Cinema Timiș promite să ofere o experiență culturală amplă. Investiția în renovare și dotări tehnice moderne a fost de peste 22 de milioane de lei, iar cinematograful va fi gestionat de aceeași echipă care a reabilitat Cinema Victoria anul trecut. Redeschiderea Cinema Timiș marchează continuarea strategiei Primăriei de a valorifica patrimoniul cultural abandonat în ultimele decenii.

Explorează posibilități de implicare în proiectele de dezvoltare a spațiilor culturale

Implicarea în proiecte de dezvoltare a spațiilor culturale poate aduce beneficii semnificative atât comunității, cât și dezvoltării afacerii tale. Un pas simplu pe care îl poți face este să verifici dacă județul tău se află pe lista proiectelor de construcție a spațiilor culturale. Află mai multe și explorează oportunitățile de contribuție accesând Victa.ro.

Verifică lista celor 118 poiecte de modernizare a spațiilor culturale din România

Sursa articol: https://constructfocus.ro și https://victa.ro