Renovarea fostului hotel Intercontinental: Grand Hotel Bucureşti va lucra cu Bergman Design House pentru investiţia de 21 milioane euro

Grand Hotel Bucureşti, fostul hotel Intercontinental din Capitală, începe renovarea clădirii şi a cooptat studioul Bergman Design House pentru investiţia de 21 milioane euro.

zf.ro

„Primele două luni au fost foarte încurajatoare pentru noi. Clientela noastră istorică ne-a rămas fidelă şi avem o bază serioasă de clienţi locali; în plus, am reuşit să atragem clienţi noi pentru anul 2022. Preconizăm o creştere de 30% pentru anul acesta. Suntem foarte bucuroşi că vom lucra cu Marie si Albin la proiectul de renovare care va reconfirma această proprietate ca cel mai bun hotel de 5 stele din capitală.”, transmite domnul Lucian Marinescu, membru în Consiliul de Administraţie al Companiei Hoteliere Intercontinental România S.A., cea care administrează hotelul de cinci stele din centrul Bucureştiului.

Compania hotelieră Intercontinental a încheiat la data de 1 ianuarie 2022 contractul de colaborare cu IHG Hotel & Resorts, proprietarul mărcii Intercontinental, scrie zf.ro. Ultimul contract încheiat între cele două părţi a fost în 2006, când compania a făcut trecerea de la contractul de tip franciză la un contract de management.

Bergman Design House este specializat în hoteluri de lux, dar şi în proiecte rezidenţiale şi yahturi high-end. La anunţul făcut de către reprezentanţii hotelului privind încheierea colaborării cu IHG Hotels and Resorts a fost anunţată şi renovarea clădirii, care are un buget de 21 milioane de euro şi care va fi finalizat în 2024.