Rendez-Vous cu Arta – proiectul expozițional al lunii mai

Art Out are deosebita plăcere de a vă invita vineri, 15 mai, începând cu ora 19, la vernisajul expoziției de pictură “Rendez-Vous cu Arta” prin intermediul căruia este prezentat publicului cel mai bun proiect expozițional al lunii mai semnat de Laura Lucia Mihalca, unul din tinerii artiști români contemporani. Evenimentul va fi găzduit de către Ceainăria Rendez-Vous Floreasca. (Adresa: Calea Floreasca nr. 102, Bucureşti.) Expoziţia va fi deschisă în perioada 15 – 28 mai 2015.
Proiectul va prezenta publicului cea mai recentă serie a artistei, o suită de lucrări constituită ca invitaţie către redescoperirea naturii, acum în luna florar. Peisajele sensibile vor deveni un elogiu adus frumuseţii plantelor şi copacilor în floare, a răsăriturilor şi apusurilor de neuitat, a naturilor statice care ne introduc în universul fascinant al ceaiului.

Rendez-Vous cu ARTA

După vernisaj, publicul este aşteptat la o prezentare de ceaiuri, susţinută de Karla Stanciu, PR ceainăria Rendez-Vous. Aceasta declara:
“Într-o societate predominant axată pe pragmatic, respiraţia prin cultură devine o necesitate. Astfel, propunerea de a organiza o expoziţie de pictură, prin colaborare cu Art Out, te reînvie la viaţă, îţi stabileşte noi priorităţi. Evenimentul se anunţă a ne completa nevoile de socializare, nevoia de a îmbrăţişa frumosul şi o vom face cu patimă, asta datorită faptului că lucrările Laurei nu îţi pot inspira decât vibraţie, patos, dăruire, sinestezii de simţuri.
Ne aşteptăm ca la expoziţia ce va avea vernisajul vineri, 15 mai, să degustăm o clipă de linişte în Grădina de Ceai Rendez-Vous, privind cu admiraţie lucrările artistei, să interacţionăm între noi, să uităm de bariere, să ne achiziţionăm picturi, ceaiuri. Evenimentul este un « must >>. Recomandăm a nu se rata!”
Vernisajul se va încheia cu un concert extraordinar de muzică uşoară din repertoriul internaţional susţinut de Raluca Elena Burlan, una din cele mai promiţătoare voci ale scenei muzicale româneşti actuale.

Vă aşteptăm la cea mai bună expoziţie a lunii, într-un decor încântător – ceainăria Rendez-Vous!
Pagina oficială a evenimentului.

Art Out este o revistă de artă, arhitectură, patrimoniu şi restaurare: www.artout.ro.
Excelent organizator de evenimente şi promotor cultural de excepţie, Art Out s-a remarcat pentru calitatea expoziţiilor organizate, originalitatea abordării itemilor de noutate și crearea unui mediu în care implicarea, prietenia și inițiativa sunt elementele definitorii. Deschizător de drumuri, Art Out încurajează pe cei care simt și trăiesc prin artă și îi dezvoltă prin valorificarea iscusinței pensulei, a peniței și a tastaturii.

Date de contact
Bianca Silitră
Responsabil comunicare Art Out
E-mail: silitra.bianca27@gmail.com
Telefon: 0760820136