Protectie de durata pentru fatadele hotelurilor de la malul marii cu gama PRO COLOR HOUSE

Compania MA PK PRO COLOR se axează pe produse inovatoare și pe tehnologii durabile. Prin rețeaua multidisciplinară de experți, ofera clienților concepte personalizate și soluții interdisciplinare. Un produs absolut inovator prezentat de MA PK PRO COLOR este si Pro Color House.

Problema cu care se confrunta constructiile de la malul marii

Din cauza sărurilor care pătrund în zidăria clădirilor, afectând tencuiala acestora, hotelurile şi casele de la malul mării sunt nevoite să renoveze faţadele odată la 2 ani, deoarece acestea se deteriorează.

Solutia de durata propusa de MA PK PRO COLOR

Pro Color House previne acest lucru dupa cum se poate observa cu ochiul liber, putand observa starea faţadelor la 6 ani de la aplicare.

(partea stângă Pro Color House, partea dreaptă produs alternativ)

Principalele BENEFICII ale utilizarii gamei Pro Color House:

  • Acoperă fisurile (elasticitate până la 148%)
  • Rezistenţă la razele UV (până la 30-35 ani, fără schimbări)
  • Impermeabil
  • Reflectă căldura
  • Curăţare rapidă
  • Rezistent la săruri

Pro Color House este un produs destinat atat pentru uz caznic cat si pentru uz industrial, reprezentand un substrat ideal pentru: puturi, betoane, substraturi minerale, gresie, metale (doar dupa curatarea ruginei) sau lemn.

Avand o elasticitate de pana la 148%, acoperă fisurile minuscule şi previne intrarea umidităţii în capilare. Datorită elasticităţii sale, nu permite apariţia crăpaturilor în tencuiala, cauzate de contracţia sau extinderea materialelor (de exemplu a gips cartonului).

Pro Color House reprezinta si un bun izolant termic, oferind: incalzirea înceata pe timpul verii (climat mai răcoros) cat si izolaţie suplimentară pe timpul iernii (consum redus de energie electrică).

Pro Color House este rezistent la intemperii şi asigură lipsa umidităţii în pereţi, fiind rezistent la rezele UV.  Pe site-ul companiei MA PK PRO COLOR  se regaseste si fisa tehnica a produsului si de asemenea, se pot solicita si oferte de pret.