Hotel de 4 stele in plin proces de modernizare, are nevoie de oferte pentru lucrari constructii, lucrari instalatii electrice si sanitare

Casa Hrisicos, din Constanta, trece printr-un amplu proces de modernizare. Am stat de vorba cu Simona Patru, Hotel Manager, pentru a afla mai multe despre aceasta investitie care va schimba cladirea.

Ce tipuri de lucrari vor fi realizate in cadrul procesului de modernizare?

Avand la baza conceptul unui hotel de lux, cladirea se evidentiaza prin stilul sau eclectic, cu elemente neoclasice dominante si detalii Art Nouveau specifice inceputului de secol XX. In cadrul acestui proiect vor fi reamenajate camerele pentru oaspeti, receptia, sala multifunctionala si spatiile publice, incepand de la instalatii electrice, sanitare, lucrari de constructie si reamenajare, mobilier, etc.

Cum va arata si ce va cuprinde la final hotelul?

Prin prisma dotarilor, hotelul poate fi clasificat 5*, insa din considerente de marketing va fi clasificat 4*. Tehnologia si calitatea finisajelor vor fi principalul focus al reamenajarii. Hotelul va avea 23 camere de dimensiuni si echipari diferite, de la camere standard la Junior Suites, o receptie-lounge si sala multifunctionala ce se va adresa atat unui sector corporate, cat si evenimentelor private.

Care au fost pana in prezent cele mai mari provocari intalnire si ce va propuneti pentru 2020?

Casa Hrisicos isi propune sa ajunga intr-un timp foarte scurt un reper pe harta turismului din Constanta printr-un concept unic in industrie. Confortul va prima in design-ul si utilitatea camerelor, iar receptia va aduce un concept unic in industria ospitalitatii in Romania. Consideram ca cea mai mare provocare intalnita pana acum a fost gasirea unor parteneri cu care sa ducem la bun sfarsit proiectul nostru in timpul propus.