PROFILISTLED™ – Partenerul luminos al proiectului IBIS TIMIȘOARA CITY CENTER

Înființată în 2016, PROFILISTLED ™ s-a afirmat rapid ca unul dintre liderii de top la nivel mondial în furnizarea de soluții pentru sisteme de iluminat. Cu sediul în inima vibrantă a Istanbulului, PROFILISTLED™ aduce în industria iluminatului o combinație remarcabilă de experiență de peste 25 de ani și o viziune inovatoare, alimentată de o echipă excepțională, agilă și extrem de motivată.

Proiect IBIS TIMIȘOARA CITY CENTER

Un exemplu al abilităților lor remarcabile este proiectul IBIS TIMIȘOARA CITY CENTER. Timișoara este un oraș românesc foarte cool și vibrant. De fapt, urmează să fie Capitală Europeană a Culturii în 2023 și întregul oraș se pregătește pentru asta. Recent deschisul hotel Ibis City Centre se găsește la doar câțiva pași de centrul istoric și este unul dintre cele mai hoteluri pe care le-am făcut iluminatul.

Acest nou concept al Ibis de centru social, unde oaspeții pot socializa, mânca, munci sau se pot relaxa, este unul foarte generos, iar iluminarea unui astfel de spațiu trebuie realizată cu mare subtilitate și grijă. Am folosit o multitudine de corpuri de iluminat personalizate special pentru acest proiect, precum și corpuri de iluminat LED liniare din portofoliul nostru.

Rezultatul este un hotel foarte cool și echilibrat, cu camere primitoare, spații de conferințe confortabile și un centru social unic. Este hotelul nostru preferat când mergem în Timișoara și ne bucurăm că am putut contribui la el.