De ce sa alegi un pat Boxspring?

Cheia unei vieti lipsite de stres este un somn adanc si linistit. Grijile zilnice iti pot afecta odihna,  de accea datorita conceptului Boxspring poti obtine cel mai satisfacator somn de pana acum. Fii proprietarul unui pat luxuriant, cu o configuratie unica special dedicata satisfacerii dorintelor tale cele mai ascunse. Imaginati-va cum transforma peste un secol de experienta de Gustav Living structura unui boxspring si ce inseamna toate astea pentru confortul dvs. Cand doresti o experienta a dormitului aparte, patul Boxspring vine in intampinarea nevoilor cu neasemuita constructie din lemn masiv, cu picioare strunjite din lemn de fag, intruchipand promisiunea durabilitatii si stabilitatii. Boxspringul de la Gustav Living vine in asteptarea ta cu materiale ecologice, exclusive. Invelisul din catifea italiana extra fina, topper-ul din par de cal, alaturi de lipsa utilizarii adezivilor toxici in procedeul de fabricatie asigura un mediu curat si reconfortant, pentru ca tu sa nu mai ai grija microbilor.

Este bine cunoscut faptul ca, mediul in care ne petrecem mare parte din zi ne influenteaza starea de spirit si de bunastare. Interioarele trebuie sa fie elegante, sa incorporeze concepte noi care sa induca un sentiment de incredere si bucurie, sa fie calde si primitoare. Un design de calitate, precum cel oferit de Gustav Living aduce o energie pozitiva iar locuinta unei persoane de succes e necesar sa fie speciala. De aceasta atentie mai deosebita trebuie sa beneficieze si dormitorul, care este structurat in jurul patului, menit sa ne aduca acea deconectare si odihna desavarsita prin conceptul Boxspring, marca Gustav Living.

Un pat de lux, un pat Boxspring Gustav Living este varianta cea mai optima pentru un dormitor, deoarece reuseste sa incorporeze toate acele elemente esentiale care aduc starea de bine, echilibreaza si armonizeaza spatiul.

Citeste mai departe aici despre motivele pentru care un pat boxspring va aduce acele beneficii si experiente vizuale si senzoriale pe care toti visam sa le avem:

Link articol complet: https://www.gustavliving.ro/index.php?route=information/news&news_id=1