Primăria Miroslava încheie parteneriat pentru un parc de distracții: Victa.ro, busola pentru proiectele de agrement din județul Iași


Primăria Miroslava a selectat un concesionar pentru un teren de 2 hectare, destinat amenajării unui parc de distracții.

Obiectul concesiunii constă într-un teren de 20.000 de metri pătrați situat în satul Brătuleni, care urmează să fie transformat într-un parc de distracții. Acest parc va include piscine pentru copii și adulți, zone de divertisment pentru copii, spații pentru spectacole, zone de alimentație, terase, o clădire administrativă și o parcare, conform anunțului publicat de Primăria Miroslava în prima parte a acestui an.

Conform informațiilor de la APIX.ro, recent, o companie din Iași a înființat un punct de lucru pe terenul licitat de autoritățile locale, iar sursele susțin că firma vizează în principal crearea unui parc acvatic.

Miroslava este cea mai mare și una dintre cele mai bogate comune din județ, cu o populație de peste 28.000 de locuitori la recensământul din 2021, similară cu cea a municipiului Pașcani. Cu toate acestea, comuna dispune de o suprafață similară cu cea a municipiului Iași, dar spre deosebire de acesta, are terenuri importante fără construcții și încărcături legale.

Potrivit analizei efectuate de Victa, în anul 2023, în județul Iași, sunt în curs de desfășurare peste 20 de proiecte destinate construcției de facilități de agrement, cum ar fi zone de înot în aer liber (stranduri), piscine și locuri de joacă.

Dacă dorești să fii mereu informat cu privire la cele mai recente noutăți sau să ai oportunitatea de a licita pentru proiecte legate de dezvoltarea facilităților de agrement în județul Iași, precum stranduri, piscine și locuri de joacă, atunci este esențial să intri pe platforma Victa.ro. Acest pas te va plasa într-o poziție favorabilă în fața concurenței și îți va oferi avantaje semnificative.

Victa.ro este o resursă de referință pentru cei interesați de industria construcțiilor și dezvoltării de facilități de agrement în Iași. Aici vei găsi cele mai proaspete informații despre proiectele aflate în desfășurare sau în stadiu de planificare în domeniul agrementului. Fie că ești antreprenor, investitor sau profesionist în domeniul construcțiilor, această platformă îți oferă oportunitatea de a-ți extinde rețeaua de afaceri și de a fi mereu conectat la oportunitățile din industrie.

Sursa articol: https://constructfocus.ro/ și https://victa.ro/