Scoala internationala de management hotelier a oferit primele joburi

sursa poza

Hotelul situat în imediata apropiere a complexului My Place, distrus într-un incendiu în decembrie 2012, şi-a deschis porţile publicului. Zece dintre angajaţi sunt studenţi ai American Hotel Academy din Braşov – prima şcoală internaţională de management hotelier din România.

Primarul Braşovului, George Scripcaru, alături de reprezentanţii constructorului şi ai finanţatorului, a tăiat panglica inaugurală a noii investiţii. La eveniment au participat diferite personalităţi, printre care şi investitori, reprezentanţi ai companiilor din Braşov şi din ţară, reprezentanţi ai agenţiilor de turism. Printre angajaţii tineri şi competenţi ai hotelului se numără şi zece studenţi din anii II şi III ai American Hotel Academy din Braşov – prima şcoală internaţională de management hotelier din România. Ei urmează programul de licenţă Bachelor of Arts (Hons) – International Hotel Business Management şi au ocazia de a obţine o diplomă recunoscută internaţional, mai ales că teoria însuşită este dublată de practică solidă.

Toţi studenţii au fost implicaţi în activităţile premergătoare deschiderii, precum şi în evenimentul de inaugurare, fiecare având un rol bine definit în departamentul unde activează: Recepţie, Restaurant, Bar, Spa.

Reprezentanţii hotelului spun că sunt foarte multumiţi de studenţi, de pregătirea lor, datorită educaţiei academice pe care au primit-o în cadrul şcolii, de atitudinea pe care o au şi de spiritul de echipă de care au dat dovadă. Ei sunt angajaţi de la începutul anului academic (octombrie anul trecut).
American Hotel Academy este prima şcoală internaţională de management hotelier din România, care, în parteneriat cu Manchester Metropolitan University din Marea Britanie, oferă studenţilor săi programul de licenţă Bachelor of Arts (Hons) – International Hotel Business Management.
Pe lângă primirea invitaţilor şi servirea lor la cocktailul cu open bar, studenţii angajaţi i-au ghidat pe oaspeţi în turul primelor patru etaje ale hotelului, incluzând toate tipurile de camere, toate outlet-urile F&B (bar, cigar bar, restaurante), spa, sălile de conferinţă.

Cei prezenţi la inaugurare au putut afla cu acest prilej că Clubul Kasho nu va mai fi redeschis în noul format al complexului comercial My Place. După ce va fi reconstruit şi foştii chiriaşi îşi vor reîncepe activitatea, dacă vor, având drept de preemţiune, în locul clubului, la ultimul etaj, va fi amenajată o sală de gimnastică şi întreţinere corporală, cu teren de squash, deschisă atât celor care se vor caza la hotel, cu care va avea culoar de comunicare, cât şi clienţilor din afară.

Sursa
Add a Comment