Prima conferinta ”Travel Tech 2012 Conf.&Expo” desfasurata la Cluj

Miercuri, 10 octombrie 2012, Cluj-Napoca a fost gazda primei conferinte din Europa de Est dedicata managementului, tehnologiei si marketingului in turism: „Travel Tech Conf & Expo – New Tech, Social Media and Marketing in 2012’s Tourism”. Evenimentul s-a adresat in exclusivitate celor ce activeaza in industria turismului si a fost un proiect marca Global-Conf.ro.

Travel Tech 2012 Conf&Expo s-a desfasurat pe parcursul unei zile la centrul de conferinte Grand Hotel Italia, incepand cu ora 09:00, cand autoritatile locale si conducerea ANAT si FPTR au deschis oficial lucrarile. La eveniment au fost asteptati peste 200 de specialisti in turism veniti din toate colturile tarii: turoperatori, agentii de turism, hotelieri, companii aeriene, dezvoltatori web, marketeri, sisteme de distributie (gds) si de rezervari (crs). „Travel Tech aduce un concept nou in materie de evenimente in turism, fiind in acelasi timp o conferinta, un training, dar şi o expozitie, unde companiile specializate isi pot prezenta produsele si serviciile pentru profesionistii din domeniu. Ne propunem sa organizam un eveniment interactiv, care sa ii ajute pe participanti sa obtina informatii profitabile pentru afacerea lor, dar care sa contribuie in acelasi timp si la perfectionarea profesionala a personalului angajat in industria turismului” afirma presedintele Global-Conf.ro, Florin Dradiciu.

Valoarea evenimentului a fost cu atat mai semnificativa cu cat sesiunile de prezentari au fost sustinute de invitati de renume, reprezentanti ai top-managementului unor branduri consacrate pe piata turismului international: Amadeus, Hilton, Neckermann, Travelport, Sabre, WizzAir, Zoover si multi altii. „Manifestarea va aduce in discutie teme de interes precum: noile tehnologii si trenduri in turismul de business si leisure in 2012/2013, strategii de marketing, promovarea prin social media, ultimele noutati in materie de distributie si vanzari, solutii IT si sfaturi pentru specialisti, management hotelier, comunicare strategica pentru construirea unui brand de succes sau importanta feed-back-ului clientilor in turism” adauga Florin Dradiciu.

Proiectul Global-Conf.ro a fost lansat la inceputul anului 2012 si a aparut ca urmare a unei necesitati acute de informatii tehnice pentru foarte multe domenii non-tehnice. In cadrul conferintelor Global-Conf.ro personalitati marcante din domeniile lor de activitate prezinta unui auditoriu activ noutati si solutii ce imbunatatesc calitatea actiunilor desfasurate.

Sursa
Add a Comment