Clujul se va bucura de o noua baza de agreement in zona “La Terenuri” pe o suprafata de 4,3 hectare

Conform asistentei virtuale de vanzare la santiere – VICTA, alte 4 zone de agrement cu baze sportive sunt in constructive in judetul Cluj. Autoritatile locale din judet au semnat contractul de servicii in vederea elaborarii studiului de fezabilitate si PUZ pentru zona ”La Terenuri” din cartierul Manastur si a fost dat ordinul de incepere a serviciilor de proiectare. Acesta se va desfasura pe o suprafata de 43.000 de mp.

Tot cu ajutorul asistentei de vanzari la santiere aflam ca acest proiect este al doilea care asteapta avizul pentru PUZ si avizul de mediu dupa cel din zona Fagetului. Investitia se ridica la 1,52 de milioane de euro pentru zona de agrement (4,3 de hectare), din care va face parte si baza sportiva similara cu cea din cartierul Gheorgheni.

Proiectul include: terenuri pentru tenis de camp, volei, terenuri sintetice de mini fotbal, cu nocturna si acces prin rezervare prealabila, padel, terenuri de „futnet” (tenis cu piciorul), cu acces liber, fara rezervare, amenajari pentru role, biciclete, piste de alergare, terenuri de beach-volei cu nisip (imprejmuite), terenuri sintetice de baschet, cu nocturna, tenis de masa (in spatii acoperite si deschise), mese de sah, amenajari cu aparate fitness in spatii amenajate etc.; zona cu aparate si echipamente pentru exercitii fizice dedicate seniorilor, o zona cu aparate si echipamente pentru parkour, o zona cu aparate si echipamente pentru exercitii fizice in aer liber; diferite jocuri si trasee pentru copii de toate varstele, aparate si echipamente pentru amatorii de escaladari, amfiteatru in aer liber, cu posibilitatea amenajarii unui patinoar pe perioada sezonului rece; functiuni de alimentatie publica; functiuni de interes public si functiuni administrative (birouri administrative, depozite unelte si utilaje intretinere, grupuri sanitare pentru public, vestiare si grupuri sanitare pentru personal, punct de prim ajutor).

Esti interesat sa descoperi toate proiectele din domeniul Hotel si Relaxare – Zone de agrement din judetul Cluj si nu numai? VICTA iti poate pune toate aceste informatii la dispozitie. Solicita un demo GRATUIT: www.victa.ro