Premiera in Romania: 1.5 milioane de euro pentru prima piscina exterioara amplasata intr-un parc de birouri

In vara acestui an, in cadrul parcului de afaceri West Gate situat in vestul Capitalei, Genesis Property va investi 1.5 milioane de euro in constructia primei piscine exterioare amplasate intr-un complex de birouri de la noi din tara.

Aceasta investitie vine ca o solutie pentru atragerea si retentia angajatilor, in contextul in care piata fortei de munca de la noi din tara a avut de suferit in ultimii ani. Prezenta spatiilor de recreere a devenit o componenta importanta in alegerea

„Atragerea si retinerea de talente in companii este o problema omniprezenta in Romania si una dintre sarcinile vitale pentru dezvoltarea sustenabila a oricarei afaceri. Din perpectiva noastra, putem actiona in sprijinul companiilor chiriase cu misiunea de a creste calitatea timpului petrecut in cadrul parcului si sporirea gradului de satisfactie a angajatilor chiriasilor nostri”,┬á a declarat Liviu Tudor, presedintele si fondatorul companiei Genesis Property.

Piscina va avea o capacitate totala de 200 de locuri pe sezlong, o terasa exterioara cu bar-restaurant, o zona de plaja mixta de 400mp (gresie si iarba), un bar accesibil din apa si vestiare ultra-moderne. La toate acestea se adauga si accesul la o pista de alergare si rollerblading.

Sursa articol si foto: constructiv.ro

Cate proiecte investesc in piscine in acest an?

Conform datelor centralizate de Victa.ro – prima asistenta de ofertare la santierele din Romania, in perioada ianuarie – aprilie 2018 au fost identificate la nivel national peste 60 de proiecte care presupun si investitii in piscine. Majoritatea acestora sunt din domeniul Hotel&Relaxare (in mare parte pensiuni), in timp ce un numar mic de proiecte sunt din domeniul rezidential.┬áSolicita un demo gratuit cu aceste proiecte.