Premiera in Romania: 1.5 milioane de euro pentru prima piscina exterioara amplasata intr-un parc de birouri

Ti s-a parut interesant? Spune mai departe:

In vara acestui an, in cadrul parcului de afaceri West Gate situat in vestul Capitalei, Genesis Property va investi 1.5 milioane de euro in constructia primei piscine exterioare amplasate intr-un complex de birouri de la noi din tara.

Aceasta investitie vine ca o solutie pentru atragerea si retentia angajatilor, in contextul in care piata fortei de munca de la noi din tara a avut de suferit in ultimii ani. Prezenta spatiilor de recreere a devenit o componenta importanta in alegerea

“Atragerea si retinerea de talente in companii este o problema omniprezenta in Romania si una dintre sarcinile vitale pentru dezvoltarea sustenabila a oricarei afaceri. Din perpectiva noastra, putem actiona in sprijinul companiilor chiriase cu misiunea de a creste calitatea timpului petrecut in cadrul parcului si sporirea gradului de satisfactie a angajatilor chiriasilor nostri”,┬á a declarat Liviu Tudor, presedintele si fondatorul companiei Genesis Property.

Piscina va avea o capacitate totala de 200 de locuri pe sezlong, o terasa exterioara cu bar-restaurant, o zona de plaja mixta de 400mp (gresie si iarba), un bar accesibil din apa si vestiare ultra-moderne. La toate acestea se adauga si accesul la o pista de alergare si rollerblading.

Sursa articol si foto: constructiv.ro

Cate proiecte investesc in piscine in acest an?

Conform datelor centralizate de Victa.ro – prima asistenta de ofertare la santierele din Romania, in perioada ianuarie – aprilie 2018 au fost identificate la nivel national peste 60 de proiecte care presupun si investitii in piscine. Majoritatea acestora sunt din domeniul Hotel&Relaxare (in mare parte pensiuni), in timp ce un numar mic de proiecte sunt din domeniul rezidential.┬áSolicita un demo gratuit cu aceste proiecte.