Peste 3650 de proiecte de construcții în domeniul HoReCa: Județul Constanța conduce în industria hotelieră

Sursa: https://www.iaki.ro/ro/galerie

România pare să fie într-o fază activă de dezvoltare în industria construcțiilor HoReCa, ceea ce indică o creștere a interesului pentru turismul și ospitalitatea din țară.

3650 proiecte de construcții în domeniul HoReCa în 2023

Anul 2023 aduce un număr de peste 3650 de parcări și zone pietonale în construcție, extindere sau reabilitare în România. Conform datelor analizate cu ajutorul singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere – VICTA.ro, acestea ocupă o suprafață de aproximativ 16.23 milioane mp, cu o valoare a investițiilor, estimata la 63.78 miliarde lei.

În conformitate cu informațiile evidențiate în harta de mai jos, se poate observa cu ușurință faptul că județul Constanța ocupă o poziție de vârf în ceea ce privește numărul proiectelor de construcții destinate industriei hoteliere. Cu nici mai mult, nici mai puțin de 314 astfel de proiecte sunt în desfășurare în această zonă.

Executarea lucrărilor de modificare și reabilitare a Hotelului Iaki din Mamaia.

Un exemplu reprezentativ al acestor proiecte de construcție și reabilitare îl constituie Hotelul Iaki din Mamaia a obținut recent certificatul de urbanism necesar pentru lucrările de modificare și reabilitare. De Firma Hagi Sport SRL, cea care se va ocupa de modificarea și reabilitarea hotelului a primit și certificat de urbanism pentru amenajarea unei plaje din Mamaia și înființarea unui bar pe aceasta, pentru perioada 2023-2024, achiziționând-o pentru 144.702 RON, fără TVA, cu o suprafață de 17.195 de metri pătrați.

Dacă ești interesat să ofertezi în cadrul investitiilor de construcție in domeniul HoReCa, ai ocazia să testezi gratuit platforma Victa.ro. Cu această resursă gratuită, puteți să vă informați și să evaluați potențialele oportunități de afaceri într-un domeniu care este în continuă expansiune în România. Nu ratați șansa de a explora posibilitățile oferite de acest instrument pentru a vă dezvolta afacerea în industria construcțiilor comerciale.

Surse alternative: https://constructfocus.ro/ și victa.ro