Aspirația centralizată

Studiile cercetătorilor arată că în zilele noastre inspirăm un aer de până la cinci ori mai poluat în casă decât afară și întâlnim de trei ori mai multe cazuri de astm și alergii în prezent decât cu câțiva ani în urmă. Sistemul de aspirație centralizat a fost conceput pentru a preveni simptomele de alergie și pentru a ne transforma habitatul locuinţei într-unul curat și protejat din punct de vedere igienic. Aerul filtrat este evacuat în afara casei, eliminând toate elementele de contaminare, comparativ cu aspiratoarele clasice convenționale. Sistemul de aspirație centralizat este ușor de utilizat, convenabil din punct de vedere financiar și foarte eficient.

Avantajele sitemului de aspirație centralizat

  • nu retransmite particulele de praf aspirate înapoi în spațiul de locuit cum se întâmplă la aspiratoarele clasice utilizate în prezent.
  • beneficii reale persoanelor cu afecțiuni respiratorii, nou născuților sau persoanelor alergice la praf.
  • mobilitate foarte mare.
  • putere de aspirație este mult mai mare decât a oricărui alt aspirator clasic.
  • simplifică munca într-un mod exponențial față de aspiratorul clasic.
  • zeci de ani de viață.
  • silentios.

Cum si cine poate beneficia de acest sistem?

Sistemul de aspiraţie se dovedește a fi o investiție benefică, putând fi utilizat atât pentru spații cu suprafețe relativ mici de câțiva zeci de metri pătrați, până la spații cu suprafețe de mii de metri pătrați, în case, apartamente, birouri, hoteluri, restaurante, centre medicale, cabinete dentare, muzee, școli, universități, centre sportive, cinematografe sau teatre, sau chiar și oriunde se dorește o curăţenie fără reproș.

Sistemul de aspirație centralizat Electrolux este dimensionat și montat în baza unui proiect tehnic, fiind alcătuit dintr-o rețea specială de conducte de vid, montate în nișe special amenajate (construite), îngropate în pereții imobilului, odată cu costruirea acestuia sau în nișe aparente, mascate, în cazul imobilelor deja construite.

Acesta aspiră, trasportă și depozitează praful prin intermediul furtunului de aspirație, conectat la prize special montate la nivelul peretelui, amplasate strategic pentru a facilita ușurința de a face curat în orice colț al casei.

Mentenanță și consultanță

Mulțumirea clienților este pe primul plan și se reflectă în prosperitatea afacerilor. Menținerea calității este o preocupare importantă pentru compania noastră, Harmonya Garden Plus, iar noi nu facem rabat de la calitatea serviciilor oferite. La cererea clientilor oferim un astfel de contract în baza căruia beneficiază de mentenanță, monitorizare și consultanță.

Harmonya Garden Plus, ca importator al Sistemelor de Aspirație Centralizată Electrolux oferă servicii complete pentru acestea. Solicită o ofertă completând formularul de mai jos