Studiu de caz: Folosirea inteligenta a camerelor de supraveghere in domeniul hotelier

Locație : localitatea Sarcău, jud Bihor

Client: Complexul Adorianis

Tip proiect: camere LPR (Recunoaștere Numere Auto)

Soluție: camera LPR Dahua

Anul : 2017

Complexul Adorianis este situat în localitatea Sarcău, comuna Sârbi, jud. Bihor, la aprox. 36 km de Oradea. Complexul este format din trei pensiuni: pensiunea Adoriana, Vila Rossa și pensiunea Salcia, fiecare de trei stele. Complexul dispune de bazine cu apă termală si ofera servicii de tratament si agreement. Accesul la Complex se face preponderant cu masina.

Proprietarul Complexului a dorit să ofere clienților fideli programe de fidelizare. Pentru aceasta avea nevoie de statistici – în general bazate pe mașinile cu care sosesc clienții în resort. O persoană dedicată nota fiecare mașina care intra, ora de intrare și ora de ieșire.

Compania 3xNET Oradea (SC Multitraining SRL) integrator de soluţii IT&C, specializată în reţele moderne de date – voce și supraveghere video – alarmare a recomandat automatizarea procesului oferind soluția LPR Dahua prin integrarea in locatie a unei camere video inteligente LPR DAHUA.

Camera recunoaște numerele de înmatriculare ale autoturismelor  împreună cu o captură de imagine a mașinii și le stochează într-o bază de date direct în cameră. Stocarea se face pe un SD card introdus în cameră. De asemenea, camera înregistrează și fluxul video pe un echipament de stocare din rețea.

Acceseaza acest  material video pentru a vizualiza cum funcționează camera LPR Dahua!

 

Ulterior, oricând se dorește, această bază de date poate fi accesată foarte ușor și, pe bază de filtre  se pot face statistici cu țara de proveniență (RO, HU, etc), județele de unde vin clienții, frecvența cu care vin, cât timp petrec în resort. Pe baza acestor statistici, clienții complexului beneficiază de programe de fidelizare.

Această soluție este recomandată și pentru managementul parcărilor, pentru accesul în zonele rezidențiale, zone industriale, pentru accesul în zone de depozitare sau pentru monitorizare și access în stații de alimentare cu carburanți (benzinării).

Pret PROMO* camera: 599 $ + TVA

* prețul este valabil cu  codul PRO-IRLZ10 pentru  comenzi pana in 15 iulie 2017

Află aici mai multe informați!