Originalitatea: pariul castigator in amenajarea spatiilor HoReCa

Restaurantul de astazi este un amestec de nou si vechi, de creativitate si originalitate, iar tendinta generala este de a se crea locuri unicat, a caror identitate vizuala poate garanta diferentierea de concurenta. In plus, amenajarea poate face o diferenta semnificativa de clientela si poate influenta preturile de pe nota de plata.

Secretul unicitatii Seva Cuisine & Lounge? Mobilierul SENSIO!

Seva Cuisine & Lounge (Bucuresti), unul dintre spatiile HoReCa relativ recent amenajate cu ajutorul SENSIO aduce un concept nou, oferind doua locatii separate: Seva Cuisine – spatiu adresat celor care vor sa ia pranzul intr-un mediu business si Seva Lounge – locul ideal pentru o cina minunata si o petrecere de neuitat.

seva lounge

(Seva Lounge – foto: sensio.ro)

Localul iese in evidenta prin amenajarea moderna, incadrata in tendinte, dar totusi nepretentioase. Procesul de amenajare s-a axat pe culori relaxante si mobilier cat mai confortabil si deosebit: scaune cu tapiterie din catifea alternate cu scaune cu spatare si decupaje geometrice

In zona de lounge se remarca liniile rotunde, organice, ale mobilierului in timp ce la canapelele lungi si la mesele din zona cuisine se obseva contururi drepte ce traseaza o perspectiva practica si ordonata, putand acomoda grupuri de mai multe persoane.

seva cuisine

(Seva Cuisine – foto: sensio.ro)

Din punct de vedere cromatic, Seva Cuisine & Lounge se remarca prin utilizarea culorilor reci, care totusi nu racesc deloc atmosfera. Vedem, asadar, albul si maroul specific unei amenajari de inspiratie naturala, punctate de verdele intens al peretelui vegetal si al plantelor, si de accentul albastru al mobilierului SENSIO. Pentru a oferi un plus de eleganta s-a apelat la efectul glamour al stralucirilor: corpurile de iluminat ce stralucesc in auriu, argintiu si galben alaturi de scaunele transparente SENSIO ce parca dau straluciri de cristal.

Portofoliul SENSIO cuprinde amenajari de birouri, clinici, spatii HoReCA si spatii publice.

Afla mai multe despre proiectele amenajate cu mobilier Sensio completand formularul de mai jos.