Se cauta materiale de constructii pentru un complex hotelier de 5 stele

Cu ajutorul asistentei virtuale de vanzare la santiere VICTA am identificat un nou proiect la care se propun lucrari de construire, un complex hotelier de 5 stele: Imobil  S+D+P+5E+6Er.

Constructia propusa va avea functiuni specifice hotelului si anume: camere de cazare cu bai si balcoane, sala de mese, grup sanitar pentru clienti, terasa, bucatarie cu dependinte, oficii, vestiar pentru personal, spatii de depozitare, birouri, receptie camere de cazare cu bai, grupuri sanitare,receptie, oficii si spatii administrative,baza de tratament, piscina, centru SPA, etc. Regimul de inaltime va fi subsol, demisol, parter si 5 etaje, etajul 6 retras.

Potrivit asistentei virtuale de vanzari la santiere VICTA, investitia din Calimanesti, judetul Valcea, va avea o suprafata construita desfasurata de 3.000 mp. Amenajarea hotelului va fi realizata conform standardelor unei unitati de primire/cazare cu servicii de 5 stele.

Conform beneficiarului proiectul se afla intr-un stadiu incipient, santierul nefiind inca demarat. Totusi, in prezent se asteapta intentii de colaborare in vederea unor discutii ulterioare pentru materiale de constructie: armatura/structura, zidarii, finisaje.

Esti interesat sa descoperi toate proiectele de acest tip? VICTA iti poate pune toate aceste informatii la dispozitie. Solicita un demo GRATUIT: www.victa.ro