Vacanta fara sfarsit? Gradina ta se poate transforma permanent intr-o destinatie de vacanta!

Daca visati tot timpul anului la o vacanta scaldata in razele soarelui si aroma de apa sarata de mare, atunci o gradina cu influente mediteraneene este optiunea perfecta pentru dumneavoastra.  Alegerea asistata a plantelor, materialelor si a accesoriilor poate aduce, cu siguranta, frumusetea coastelor insorite ale Mediteranei in locatiile dumneavoastra.

Amenajarea peisagistica in stil mediteranean este apreciata pentru eleganta discreta, dar si pentru┬á proprietatile de aclimatizare a plantelor in raport cu climatul din Romania. Inspirat din zone precum Spania, Italia, Franta sau Grecia, stilul arhitectural mediteranean imbina, intr-o maniera relaxata, plante decorative specifice, elemente de stancarie precum piatra ornamentala si fantani, ghivece si jardini├Ęre in culori pamantii sau vibrante.

Paleta de baza a peisagisticii in stil mediteranean se alcatuieste din plante care confera textura, culoare si structura, precum Lavanda, Cupressocyparis sau ierburile ornamentale.

Amenajarea spatiului exterior in stil mediteranean va creea senzatia de vacanta la fiecare pas facut printre alei. Parfumul ierburilor aromatice, sunetul apei susurand in cascada, tonurile calde de teracota sau cele vibrante ale verdelui primavaratic, transmit, la fiecare pas, ideea de relaxare. Tot ce ramane de facut este sa gasiti un coltisor retras in d├ęcor, unde sa sorbiti linistiti un pahar cu vin!

Profitati din plin de sezon si lasati-va pe mana specialistilor in domeniu pentru a va transforma gradina intr-o destinatie de vacanta!

www.lamaisondesjardins.ro | www.pepiniera.eu | www.naturapreserved.com