Litoralul se pregateste de vacanta: peste 100 de investitii in unitati de cazare anuntate in 2019 in Constanta

Judetul Constanta s-a bucurat de un interes sporit din partea investitorilor, reusind sa insumeze un numar total de 121 proiecte monitorizate cu ajutorul asistentei virtuale de vanzare la santiere – VICTA pe parcursul anului 2019.

Cu aceasta valoare, judetul se plaseaza, de altfel, in top atunci cand vine vorba de distributia numerica pe judete a proiectelor de tip hotel, pensiune, hostel sau vila turistica. Pe locul 2 se regaseste Brasovul cu 71 de proiecte identificate, urmat de Tulcea cu 69 de proiecte identificate. Iata cum arata distributia pe harta a tuturor celor 1021 de investitii monitorizate cu ajutorul VICTA:

Revenind insa la investitiile identificate in Constanta, merita mentionat si faptul ca, o mare parte din proiecte se afla in momentul de fata in stadii incipiente: de intentie, autorizare, proiectare, licitatie sau inainte de executie. Mai precis 75 de investitii reusesc sa surclaseze proiectele aflate in constructie sau amenajare (41 de proiecte identificate), in timp ce in stadiu finalizat au fost identificate doar 5 proiecte.

Doresti sa afli informatii despre aceste investitii? Solicita un demo GRATUIT la VICTA!