Lindab sustine Asociatia PRO-nZEB

Conceptul de cladire cu consum de energie aproape egal cu zero este prezent in vocabularul specialistilor si non-specialistilor deopotriva.

Lindab sustine Asociatia PRO-nZeb implicandu-se in dotarea centrului de educare si formare profesionala Building Knowledge Hub (BKH) Romania. BKH Romania furnizeaza servicii de formare profesionala si consultanta pentru proiecte nZEB, pentru lucratori in constructii, specialisti si factori de decizie, fiind situat in cadrul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare in Constructii, Urbanism si Dezvoltare Teritoriala Durabila INCD URBAN INCERC.

In primavara anului 2019, in cadrul The Building Knowledge HUB Romania, Lindab si Rockwool au montat un nou sistem de acoperis, care prezinta doua solutii de izolatie si surse regenerabile de energie de tip solar si fotovoltaic.

ÔÇťInvestim in educatie, comunitate, dezvoltare si facem schimb de experienta cu specialisti din domeniul HVAC. Suntem deschisi la parteneriate, care sa creasca gradul de constientizare a importantei aerului curat in spatiile inchise, indiferent daca este vorba despre cladiri de birouri, gradinite, scoli, institutii publice sau cladiri rezidentialeÔÇŁ, declara Camelia Popescu, Marketing Manager Lindab Romania.

Sursa:
http://www.lindab.com/ro/private/about-lindab/news/pages/lindab-sustine-asociatia-pro-nzeb.aspx