Ospătar la Distanță  – o aplicație inovatoare care permite preluarea comenzilor în limba maternă a clienților internaționali 

Eficiență, calitate și un impas rezolvat pentru restaurantele care se confruntă cu o criză a resurselor umane.

Ospătar la Distanță este o aplicație inovatoare în industria ospitalității, concepută pentru a rezolva provocările cu care se confruntă managerii și proprietarii de restaurante din marile orașe. Această aplicație unică permite preluarea comenzilor de la clienții internaționali în limba lor maternă, prin intermediul unui ospătar care lucrează de la distanță. Cum funcționează acest instrument? Ospătar la Distanță acționează ca un intermediar între client, ospătar și restaurant. Unul din ospătarii înregistrați în rețeaua aplicației care preia comanda, prezintă meniul restaurantului, iar comanda este transmisă prin aplicație către personalul responsabil cu servirea din restaurant. 

Un beneficiu semnificativ al platformei Ospătar la Distanță constă în faptul că oaspeții restaurantului beneficiază de servicii de cea mai bună calitate și implicarea unui factor uman în experiența lor gastronomică. Această inovație are potențialul de a revoluționa modul în care restaurantele interacționează cu clienții internaționali, oferindu-le o experiență mai plăcută și personalizată, indiferent de limba pe care o vorbesc. Ciprian Costea, fondatorul aplicației, consideră că această aplicație facilitează comunicarea dintre client și personalul restaurantului și are rolul de a îmbunătăți semnificativ serviciile în industria ospitalității.

În industria ospitalieră, contactul uman și calitatea serviciilor sunt cele care dictează succesul sau insuccesul unui restaurant.

În peisajul de business, în general, dar și în domeniul HoReCa, tot mai multe aplicații și instrumente digitale și-au făcut simțită prezența. Acestea au adus un plus la sistemul de management al restaurantelor și la gestionarea într-un mod smart a tuturor activităților din localuri. Multe dintre aplicații au venit cu alternative la modul în care clienții pot comanda mâncarea și băuturile din meniurile restaurantelor. Un astfel de exemplu este comandarea preparatelor din meniul restaurantului, prin scanarea unui cod QR. Dar toate aceste caracteristici au rolul de a acoperi o hibă a  industriei – lipsa personalului calificat. Deși lipsa de resursă umană a fost parțial rezolvată, industria a fost marcată de o depersonalizare a modului în care sunt oferite serviciile ospitaliere. 

Considerăm că factorul uman este cheia succesului în industria ospitalieră, iar specialiștilor din această industrie trebuie să li se acorde respectul cuvenit. Soluția noastră este una inovativă, dar în același timp, nu vine să înlocuiască ospătarii și munca lor, ci vine să aducă un plus în modul în care aceștia își desfășoară activitatea.

Din respect pentru munca ospătarilor, din aprecierea rolului lor, am conceput această aplicație. Dacă în sfera marketingului digital, în domeniul IT lucrul de acasă este o normalitate, pentru ospătari, această oportunitate poate părea ceva de ordinul SF. Ospătar la Distanță este aplicația care a făcut imposibilul posibil. Ospătarii pot lucra și ei de la distanță, așa cum fac și profesioniști din alte domenii, iar restaurantele oferă servicii fără să facă rabat la calitate. Grație aplicației noastre, mulți ospătari, cu adevărat profesioniști, pot să fie selectivi cu restaurantele în care își vor oferi serviciile.

Care sunt beneficiile aplicației Ospătar la Distanță pentru ospătari?

Ospătar la Distanță este o aplicație inovatoare și unică, dedicată ospătarilor profesioniști care doresc să câștige bani oferind servicii la distanță. Această inițiativă reprezintă o soluție câștigătoare pentru atât ospătarii, care își pot păstra și dezvolta cariera în domeniu, cât și pentru clienți, care beneficiază de servicii de top. Ospătar la Distanță reprezintă viitorul industriei ospitalității, oferind oportunități și avantaje semnificative pentru toate părțile implicate.

Care sunt beneficiile aplicației Ospătar la Distanță pentru restaurante?

Interacțiunea în limba maternă este esențială pentru a oferi o experiență de neuitat clienților, contribuind astfel la creșterea nivelului de satisfacție în ceea ce privește serviciul oferit. Cercetările demonstrează că 74% dintre clienți sunt mai predispuși să utilizeze serviciile sau să cumpere produse de la o companie, atunci când asistența în procesul de vânzare, este disponibilă în limba lor maternă.

Atunci când restaurantele se înscriu pe Ospătar la Distanță, timpul petrecut de ospătarii din restaurante cu oaspeții internaționali, se va reduce cu peste 50%. În același timp, managerii de restaurante vor beneficia de o reducere semnificativă a costurilor cu forța de muncă și vor avea acces la expertiza ospătarilor vorbitori de limbi străine, din rețeaua Ospătar la Distanță. 

Bucură-te și tu de inovație în restaurantul tău! Înscrierea se face aici!

Care sunt beneficiile aplicației Ospătar la Distanță pentru utilizatori?

Clientul internațional poate comanda tot ce își dorește, chiar în limba lui maternă. Un aspect important este faptul că se bucură de servicii personalizate, fără a fi necesar să aștepte până ce un ospătar – prezent fizic în restaurant – îi poate prelua comanda. 

Utilizatorul (clientul internațional) trebuie doar să utilizeze tableta dispusă pe stativ – în apropierea sa – să își aleagă în ce limbă dorește să comunice, iar aplicația îi caută un ospătar care să corespundă cerințelor; serviciile de preluare a comenzii sunt accesibile la un call distanță.

Ospătarii interesați se pot înscrie aici!

Ce costuri implică utilizarea Ospătar la Distanță?

Aplicația este gratuită pentru ospătari și clienții restaurantelor. 

Pentru restaurante, costul este un procent din nota de plată, cu alte cuvinte, este vorba de un cost care se aplică doar în cazul în care aplicația a fost utilizată și comanda a fost preluată prin intermediul aplicației.

În concluzie, în era AI, Ospătar la Distanță este unicul instrument digital, focusat pe oferirea unor servicii premium în restaurante. Ospătar la Distanță asigură beneficii tuturor părților implicate: client-ospătar-deținător sau manager de restaurant. Este un concept inovativ, care pune preț pe relațiile umane, pe comunicare, pe modul în care sunt tratați ospătarii în restaurante. 

Totodată, este o soluție recomandată pentru antreprenorii care dețin restaurante și care se află într-o permanentă căutare de profesioniști vorbitori de limbi străine. 

În prezent, accesul la un astfel de instrument este prioritar pentru restaurante, deoarece fluxul turiștilor internaționali este în continuă creștere.  Așadar, restaurantele din marile orașe ale țării, nu doar că trebuie să țină pasul cu inovația, dar trebuie să construiască relații pe termen lung cu angajații și clienții lor. 

Rămâi la curent cu noutățile referitoare la Ospătar la Distanță! Ne găsești pe Facebook sau Instagram.